öğretmen hocam otomatik şanzumancıları iyi araştırmış olmalısınız. Bizde usta tavsiyenz olursa iyi olur en azında aracımızı emin ellere emanet ederiz
ARY2001 arkadaşım, evet baya bir araştırdım, fakat araç şanzımanına fiziksel anlamda birşey yaptırmadım, 4 şanzımancı gezdim, bunlar arasında en çok hoşuma giden, ilgili yerler ve teknik malzeme açısından mass oto servisi ve tuna garaj servis, her ikisi de şaşmazda...Ben bu konuda şanslıydım, aracımda durduk yere oluşan sıkıntıyı, eskiye dönerekten, yani yağ ilavesi ile kurtuldum, tabiki her araçta bu durum böyle olmayacaktır, ben sadece şunu tavsiye etmek istiyorum, her usta malesef en küçük sıkıntıdan dolayı şanzıman indirme gayretinde, siz ise bunu en son uygulayın, öncesinde, kolaydan zora işlemler denenmeli...
Bir de şunu belirtmek istiyorum, arkadaşımın 2001 otomatik borası tam 226 binde sıkıntı çıkardı,şanzımanı indi, 1500 TL harcadı, yapıldı, kendisi aracı 75 binde almıştı, 6 senedir kendisinde, şimdi hala kullanıyor, düzgün kullanımda bu rakamlardan öncesinde şanzımanın açılmaması gerekiyor diye düşünüyorum...
Diğer bir durum ise, boğaz kelebeğinizdeki bir sıkıntı, araçtaki düzensizlik de şanzımanda sıkıntı meydana getiriyor...