Jant için daha farklı bişey olabilir ama ben çok beğendim
Belkide ileride olabilir, bu şekilde biraz kullanayımda, muhtemelen yazlık kışlık lastik yapacağım,ilk kez bu lastikle performans lastikli bir arabam oldu
performans lastiğiyle kışın araba kullanmak çok zormuş en ufak karda lastikler yeni olmasına rağmen zorluk çekiyorsunuz. Islakda ve yağmurda sorun yok, heleki şu an ki havada çok keyifli .Bu lastiklerden vazgeçme... kıışlıkları 16 alırsam, jantda alırım o sırada. Çünkü 17 kışlıkların tanesi 16 kışlık ve jant kadar falan
iyi seçim bir yıldan fazla bindim çok özlüyorum
kazasız belasın binmek nasip olsun ....
süspansiyon zaten sert yanak ince ayrettende 3 cm düşürürsen konforun dahada kaybolacağını düşünüyorum.
Bana da süspansiyonlar fazla konforlu geldi aksine
, araba yerden çok yüksek ya, şöyle söyliyim otoparkda clio symbol le yan yana park ettim.... ki, sybol ü kiralık olarak anadoluda çok kullandım, dağ tepe gidersin, yüksek arabadır...sembolle önü aynı yükseklikte, işte buna dayanamam
Ama şu an konforda iyi yanlara maşripiyel önlere lip takarsam, biraz inmiş gözükecek.Servise soracağım, seat
sport dedikleri yaylar,FR Cupra yaylarıysa sadece 2 cm alçalıyor bu da bana liple birlikte istediğim görüntüyü verir. Bakalım...