bende yazın alıcam arac bitince söyle bi projem var vites kolunu torıdo seviyesine kadar uzatıp basına el bombası koymak tabı short shift yaptıktan sonra
evet alipta takan arkadaslarin yorumlarini alalaimGökhan ve Onur/Emrah hadi bekliyorum
Babam aldı kargoyu Taner abim ben Bilecik'teyim babamın yorumu şu şekilde oldu ''bu demir parçası ne işine yarıycak be oğlum'' anlattım durumu tamam gelince takarız anlıycaz bakalım farkı dedi Kısmetse Cumartesi gidicem Bursa'ya ama ancak Pazar-Pazartesi gibi montajını yapabilirim ona göre benim ve babamın yorumlarını yazarım ama Onur abinin dediğine göre gayet kullanışlı ve zevk verici bişey olucak Montajını yaparken ne gerekiyor Onur abi ? Kaç anahtar vs ona göre ben dayanamam gece gece hemen değiştirirm
12-13 olsa işini görür kanımca bide pense tornavida.birtane somun söküyorsun birtanede sekman ve söktüklerini geri takıyorsun bukadar. inan su mesajı yazmak parçayı degıştır mekten daha uzun sürdu onur ünal
http://www.ebay.de/itm/Schaltwegverkurzung-VW-Golf-2-Golf-3-Jetta-2-Vento-GTi-16V-G60-VR6-1-8T-/160784469048?pt=Teile_ohne_Strassenzulassung&hash=item256f804c38şöyle bi ilan buldum ama böyle bişeyse ben bunu yaparım yarın dükkanda