Gönderen Konu: GTI Tampon  (Okunma sayısı 6065 defa)

Çevrimdışı fortuna1299

• AŞK DÖRT HARFLİDİR.''GOLF''
    • Profili Görüntüle
GTI Tampon
« : 20 Aralık 2011, 22:00:30 »
Merhaba Arkadaşlar.Aracıma GTI  Tampon  takmayı düşünüyorum.konuyla ilgili  bilgisi olan var mı malıyet ve kalıte acısından  marka  verebılır mısınız.aşagıdakı lınk tekı  urunu kullansam basarılı olur mu  acaba.fıkırlerınıze şimdiden  tesekkurler.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/volkswagen-golf-5-gti-on-tampon-plastik-45151302

Çevrimdışı ismetkaraevli

• Profili Görüntüle
Ynt: GTI Tampon
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2011, 09:36:04 »
kardeşim gorunuse gore bu tampon tam gti deil alt uzatması yok bende getirmeyi düşünüyorum google karlıkcı halil yaz ordan bak fiyat uygun malzemelerde kaliteli

Çevrimdışı fortuna1299

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2011, 22:08:04 »
kardeşim ürünler güzel duruyo ama bana fiber gıbı geldı.fıber en ufak vurmada kırılıyo ben plastık  dusunuyorum.ama tel. irtibat kurup konusmak lazım.ilgine tesekkurler...

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2011, 22:10:46 »
kardeşim gorunuse gore bu tampon tam gti deil alt uzatması yok bende getirmeyi düşünüyorum google karlıkcı halil yaz ordan bak fiyat uygun malzemelerde kaliteli

karlıkçı Halil fibercidir,şekil olarak düzgün ancak darbeye zor şartlara gelmez fiber. özelliklede tampon gibi büyük parçalarda fiber insanı hüsrana uratır ;)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2011, 22:16:14 »
Merhaba Arkadaşlar.Aracıma GTI  Tampon  takmayı düşünüyorum.konuyla ilgili  bilgisi olan var mı malıyet ve kalıte acısından  marka  verebılır mısınız.aşagıdakı lınk tekı  urunu kullansam basarılı olur mu  acaba.fıkırlerınıze şimdiden  tesekkurler.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/volkswagen-golf-5-gti-on-tampon-plastik-45151302

bu linkte sizin gönderdiğiniz üründe 2. sınıf Çin malı replikadır. Eğer isterseniz bu ürünü 450 liraya sanal pazardan size ilan açabilirim,vade farksız 12 taksit ve %60 indirimli kargo hizmeti ile alabilirsiniz. 1. sınıf replikaları biraz daha kalitelidir ama onuda 700 liradan aşağı bulamazsınız. Siz bakmayın ilanda 1. kalite dediğine  2 üründen de sattım,bu ucuz olanlar tam oturmuyor. Bunun kalıbını Jetta'ya göre almışlar,ön paneli değiştirmeden sorunsuz oturtamazsınız.

Çevrimdışı fortuna1299

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2011, 22:44:44 »
gani  kardeş biz  bu işten pek anlamıyoz.sendeki ürünün  resimlerini görebilsek iyi olurdu.ürünü  beğenirsek neden senden almayalım.digeri babamızın oğlu değil en azından sen aydınlattın  bizi.tesekkurler.sanal pazar dediğin nette  bi site mi?

Çevrimdışı onur.ozgun

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2012, 17:27:45 »

fortuna1299 kardeşim benim 2005 midline bir golfum var ve aracın benden önceki sahibi aracı modifiye etmiş işin kısacası önde gti tampon var. Spor görünüm konusunda gerçekten çok başarılı ama far kısımları ve ön çamurluklar arasında bayağı bir boşluk yaratıyor işin kısacası bende ki tampon Replica marka yani yan sanayi dolayısıyla parça kalitesi ve montaj uygunluğu kötü bu sebepten dolayı orjinalden şaşma derim ya da gti tamponu takmayı kafaya koymuşsan da sana anlattıgım problemleri göz önünde bulundur.
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HER VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE....

Çevrimdışı fortuna1299

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2012, 23:35:28 »
kardeşim  taktım  tamponu.süper oturdu çok güzel oldu açıklık falan söz konusu değil.çok memnunum.yalnız aldıgım dukkan  tampon  cıtalarını koymamıs.tam bır dolandrıcıymıs(sem tuning mustafa)alacak olan ark. duyurulur yaklasmasınlar bu dukkana...