Arkadaşlar merhaba bende GOLF IV'ten GOLF V'e terfi edenlerdenim yaklaşık 7 ay oldu aracı alalı..Araç şuan'da 50.000 km'de 2005 model comfortline 1.6 FSI motor..
Araç bu tarihe kadar silecek suyu değişimi dahil herşeyi kayseri özsa'da yapılmış vw yetkili satıcısı aynı doğuş gibi bir yer burasıda..
Şimdi asıl konuya gelelim bir kaç problem var canımı sıkan..
1.Aracın ağır bakımı geldi geçen Ankara Doğuş'a gittim yaklaşık 800 tl civarında bir fiyat verdiler bakım için..Bunlarda triger kayışı yerine zincir oluyormuş onun değişim zamanı gelmiş..bir kaç ustaya sordum 50.000 km'de gerek yok değişmesine dediler..bir tavsiyeniz varmı ?
2.Araçta diğer problemler ise sağ camı indirdiğimde geri çıkmıyor yukarı aşşağı inip ondan sonra yukarı çıkıyor bunu kumanda'dan da yaptığımda aynı oluyor..
3.Araçta durduk yere ASR lambası yanıyor düz yolda giderken ama kapatım açınca kontağı bazen sönüyor bazen sönmüyor..
4.Bazen çalıştırdığımda ilk anda stop etme noktasına geliyor ancak stop etmeden geri çalışıyor bazende ediyor tabi
4 dereceye kadar olan havalarda oluyor
genelde..(verdiği hissi söyleyim sanki motor'un boğazını sıkıyorsun bırakın birde rahatlıyor gibi bir his veriyor)
5.Son olarak'ta dün yolda giderken durduk yere sağ yan aynam düştü ve paramparça oldu sanırım yapışkanı bitti..
BİRDE FSI MOTOR ALDIM HERKES BIR KULP TAKIYOR NERDEYSE PİŞMANLIK DERECESİNE GELDİM BU MOTOR İLE'DE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRİM..
BU ARADA ÇOK FENA YAKIYOR HABERİNİZ OLSUN
)
ŞİMDİ BU KONULAR HAKKINDA SİZİN DEĞERLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERİM.ŞİMDİ'DEN
HERKESE TEŞEKKÜRLER..