titremeyen golf 4 duydunuz mu hepsi titriyor o kadar kafanıza takmayın bunları binin boş verin bir malın üzerine ne kadar düşerseniz o kadar çabuk arıza veriyor binin kardeş binin kopana kadar binin kopunca bakın çaresine bu hastalık var bu araçlarda aynen seni de hasta eder en iyisi araban hasta olsun sen olma bak keyfine yada sat kurtul bu golf ler iyi araba fakat bir takım sorunları da beraberinde var yok titreme probleme yok elektiriksel arızalar yok efendim çok yakma problemi eeee her güzelin bir kusuru olur canım araba çok güzel ama kusurlarıda yok deyil kusursuz arabaya da binmek pahallı boş verin binin böyle kardeşim
+1500 diyorum ..
aynı sorunlardan bende muzdaribim pedallara basınca bile hissedebiliyordum titremeyi o dereceydi . birkaç konu açtım fakat egzoz teşhisi koydu arkadaşlar
ya kat iptali olcaktı pahalı da bir parçaymış değştiremedim öyle biniyorum bende kafaya takmıyorum ya da daha az takmaya çalışıyorum ustanın yaptığı katalizör orjinalini tutcak mı titresin boşver 12 yaşında araba bnmki olcak yani okadar