Gönderen Konu: rüzgar sesi  (Okunma sayısı 12487 defa)

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
Ynt: rüzgar sesi
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2012, 21:40:57 »
Neticeyi paylaşırsanız sevinirim. :)
03.06.2005

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2012, 10:29:47 »
Neticeyi paylaþýrsanýz sevinirim. :)
Netice hüsran oldu malesef
turnike hortumunu zorla bir medikalciden bulduk
Kapı fitilinin havalandırma deliklerinden birini biraz genişleterek hortumu bir tel yardımıyla kanala yerleştirdim.
Dün kaymak asfaltta yaptığım test kötü bitti. Ses aynen devam ediyor.
Zaten fitillerden şüphelenmem saçmaydı. Çok iyi durumdalar, ne yırtık var ne de sünme.

Rüzgar sesi başka nereden geliyor olabilir acaba soldaki havalandırma ızgarası olabilir mi? Ya da neresi olabilir?

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2012, 11:01:48 »
Geçenlerde vw yetkili servis emekçilerinden trimci abimizle görüştüm bu konuyu bizzat.2000 yılında servis müdürüne bu ses şikayeti ile ilgili çok yoğun başvuru olmuş,servis müdürüde abimize nedir ne değildir şu olayı çözüme kavuşturalım deyince araştırmışlar,sesin ön kapıların v dikiz aynası üstündeki kapının iç kısmından kaynaklandığını bulmuşlar ve ön kapıların v olan kısımlarına fitil ilavesi yapmışlar.Çok büyük oranda ses kesilmiş.Diyeceğim golf 4 lerde ses olayı zaten üretimden itibaren olan bişey bahsettiğim kısımları kontrol edin yapılabilecek bişey varsa sertleşme,kopukluk gibi düzeltip devam edicez.Eser miktarda müzik olayı büyük oranda azaltıyor isterseniz deneyin. ;D
03.06.2005

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2012, 15:09:36 »
Geçenlerde vw yetkili servis emekçilerinden trimci abimizle görüþtüm bu konuyu bizzat.2000 yýlýnda servis müdürüne bu ses þikayeti ile ilgili çok yoðun baþvuru olmuþ,servis müdürüde abimize nedir ne deðildir þu olayý çözüme kavuþturalým deyince araþtýrmýþlar,sesin ön kapýlarýn v dikiz aynasý üstündeki kapýnýn iç kýsmýndan kaynaklandýðýný bulmuþlar ve ön kapýlarýn v olan kýsýmlarýna fitil ilavesi yapmýþlar.Çok büyük oranda ses kesilmiþ.Diyeceðim golf 4 lerde ses olayý zaten üretimden itibaren olan biþey bahsettiðim kýsýmlarý kontrol edin yapýlabilecek biþey varsa sertleþme,kopukluk gibi düzeltip devam edicez.Eser miktarda müzik olayý büyük oranda azaltýyor isterseniz deneyin. ;D
Yapacak bir şey yok o zaman ne yapalım
Her güzelin bir kusuru vardır diyelim ama yine de modeline göre bu kadar konforlu ve rahat bir araca 100 civarı hızlarda bu ses yakışmıyor

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2012, 15:18:07 »
mustafa nerdesın
Ne oldu Uygar hayırdır?Bugün evde takılıyorum...
03.06.2005