Gönderen Konu: arabam çalışırken inliyor  (Okunma sayısı 15925 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: arabam çalışırken inliyor
« Yanıtla #28 : 10 Nisan 2012, 11:47:00 »
korkarım ki bende de aynı problem var.  ???
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2012, 11:51:52 »
inilti dediğiniz şey benzin pompasının sesi, normal

sadece lpgde yapıyorsa sorun lpg montajında olması yüksek ihtimal, karışımında sıkıntı var

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 10 Nisan 2012, 11:52:39 »
ya benzinde de yapıyorsa ?
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 10 Nisan 2012, 12:57:15 »
benim hatam, ilk cümle inleme konusu hakkındaydı, diğer cümle aracın teklemesi hakkında

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Nisan 2012, 22:24:22 »
Hocam araç boğuluyor mu tekliyor mu lpg ve benzinde aynı şeyi yapıyor mu ona bakmak gerekiyor. Benzinde de boğulma yapıyorsa korkarım ki senin katalitik konvertörde sıkıntı olabilir. Bende Edirne merkezdeyim lanet yerrde usta yok.

MEtin benim araba benzinde  bu sorunu yapmıyor ama tüpe geçtimi araç kendinden geçiyor... yarın nasib olursa uzunköprüye gidicem orada iyi bir usta var dediler doğan adında bakalım o ne diyecek memleketteki ustamı aradım , tekirdağdaki ustayı aradım ikiside enjektördendir dediler ama PC ye bağlamadan bir şey diyemem diyolar yarın bakalım belli olacak edirnede ne ustalık var nede insanlık adamlar doymuş hacı... ben şimdi 250 km dir benzinde biniyorum hiç bir sıkıntı yok çok şükür yarında şu gazı hallettimmi inşallah tamam olacak...
 ( katalitik  konvertörde) bu dediğin ne acaba ben bilmiyorumda bilgilendirirsen sevinirim :(

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 10 Nisan 2012, 22:37:27 »
İstersen bende vagcom var bilgisayara bağlayıp bakabiliriz.

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 10 Nisan 2012, 22:45:28 »
saol metin yarın bi ustaya gideyim inşallah çözülür olmazsa bakarız metin... birde senin burada gittiğin adam gibi br usta varmı varsa dükkanın ismini ve ustanın ismini söylermisin ?

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 10 Nisan 2012, 22:46:21 »
Ben burda yetkili servisten başka bir ustaya gitmiyorum :) Burda adam gibi usta yok.

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 10 Nisan 2012, 22:49:41 »
:) haklısında metin senin arac bora değilmi ? ben geçen firen balatalarını ve ön diskleri değiştireyim dedim servise gittim 650 dedi sanayide 250 ye yaptırdım :) en doğrusunu yapıyorsun da biraz fazla fiyat veriyorlar bence

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 10 Nisan 2012, 22:55:23 »
Evet Bora :) Belki denk gelmişsindir 19 plaka Okyanus Yeşili. Genelde Binevler Baca civarında oluyorum. Ama artık o kadar usta oldum ki yetkili servis yaptıklarıma şaşırıyor :) Tamponumu falan indirip bixenon mercekli far yaptım kendime mesela.

Bu arada fren balataları vs gibi bakımları tabiki dışarıda yaptırmak daha uygun ama geçen sene özel serviste triger bakımına 400 yetkili serviste de 550 lira fiyat aldım. Üstelik özel serviste sadece kayışı değiştiririm senin km düşük devir daimin gergi rulmanlarının falan değişimine gerek yok dedi özel servis. Üstelik yetkili serviste 2 yıl garanti ve 1 yılda yol yardım var.

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 10 Nisan 2012, 23:14:51 »
metin ne işle meşkulsün bende 500 evlerde oturuyorum her zaman giderim dediğin yerlere ama görmedim her halde görüşürüz inşallah tanışırız senden öğreneceğim çok şey var benim ben yeni aldım arabamı 2 ay olmadı daha :) yardımcı olursun artık :)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 10 Nisan 2012, 23:17:48 »
Faika Raika Şahika İlköğretim okulunun karşısında Eğitim Uygulama Okulu var devlete bağlı zihinsel engelli okulu orada rehber öğretmenim :) Yüksel Yeşil ile aynı sıradalar... Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 10 Nisan 2012, 23:19:33 »
saol şimdiden tşk ler bende polisim memleket niğde benim inşallah görüşürüz mühabbet ederiz çay içeriz hocam :)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 10 Nisan 2012, 23:21:26 »
İnşallah :) Kolay gelsin şimdiden inşallah arıza en kısa sürede hallolur. Bu arada senin Bora nasıldı rengi mengi donanımı belki görmüş olabilirim sayımız Edirne de fazla değil :D