Gönderen Konu: arabam çalışırken inliyor  (Okunma sayısı 15934 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: arabam çalışırken inliyor
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2012, 15:50:54 »
aynen ara ara yapıyor..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2012, 16:13:09 »
Tüp bu arabalara iyi gelmiyor ya. İşin aslı bu..4 Lira falan olaydı ben tüpe falan geçmezdim..Ama çare yokt başka :( Eğer tüp iyi bişey olsaydı zaten otomabil üreticileri direkt tüple çalışan araba üretirlerdi.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2012, 16:31:04 »
yok abi tıkır tıkır çalışan tosunlar var ya...

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2012, 17:33:48 »
yok abi tıkır tıkır çalışan tosunlar var ya...

Yok abi ya Bora olsun veya başka marka olsun Tüplü olanların kime sorsam sıkıntısı bitmiyor diyorlar :) O tıkır tıkır olanlarda bizim gibi pimpirik değiller galiba..Ben her sese ve titreşime kulak kesiliyorum :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2012, 17:38:44 »
dün izmirden dönerken gaziemirde ışıklarda durdum deprem oluo sandım öyle sallıyo ki araba debriyaja basınca beni bile salladı  :bekleriz:

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2012, 17:44:58 »
dün izmirden dönerken gaziemirde ışıklarda durdum deprem oluo sandım öyle sallıyo ki araba debriyaja basınca beni bile salladı  :bekleriz:

Ara ara bende de oluyor öyle. Ben ışıklarda durduğuma sanki biri beni koltuğumun altından sallıyor gibi..Sanki bir parça varmış zar zor biyerden kurtuluyormuş da rahatlıyormuş gibi ve tekrar aynı şey.PC de herşey normal ama. Yine de beni gıcık ediyor o sallantı.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Nisan 2012, 17:50:51 »
abi geçen bi honda civic gördüm ben yayaydım yanımda durdu araç stop etti sandım ya böyle bir desibel yok ya  :) :)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Nisan 2012, 17:59:40 »
Doğrudur hacı. Şu japoonlar biraz daha tip verseler arabaya tek tercihim onlar olacak. Gerçi Honda civic hakkını veriyor. Diğer modeller tasarım olarak hüsran ama bana göre. Motor olarak sorunsuz olsun istiyorsan toyotadan şaşmayacakmışsın. Sanayi tayfası ve bu işden anlayanlar genelde böyle söylüyor. var demekki bir bildikleri :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Nisan 2012, 18:03:14 »
şöyle 30-35 gibi bi para bulsam şu civic leri düşünmüyor değilim hele arka spoiler ile camlara oval rüzgarlıkla çok güzel oluyor tipi ama lpg de ne yakar uyumlumudur nedir sormak lazım  ???

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 09 Nisan 2012, 20:55:26 »
Honda civic2009  1.6 benzinli arkadasımda var..şehiriçi 50 kuruş yakıyormuş :)
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2012, 20:55:56 Gönderen: serdar6055 »

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Nisan 2012, 22:50:34 »
tüple ne yakıyor acep  >:(

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 09 Nisan 2012, 22:59:24 »
Tüpsüz geziyor adam :) Tüpten de nefret ediyor. Öyle çok para babası da değil ama adam takmıyor abi :S

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Nisan 2012, 09:22:38 »
ben bundan önceki opeli satarken adam tüplü olsa gelmezdim bile bakmaya dedi tüpsüz hiç tüp takılmadığı için aldı zaten şirket bana araç veriyor hafta içi biyere gidemiyorum bi tek pazar günü bincem ben buna ne diye tüp taktırıyım dedi aldı gitti hem o aralar da benzine fena zam gelmek üzereydi .

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Nisan 2012, 11:07:04 »
arabayı çalıştırırken inilti geliyor ışıklar sönene kadar bekliyorum ama ışıklar söndükten biraz sonra inilti kesiliyor sonra çalıştırıyorum sebebi ne olabilir...BİR de dün sormuştum bu soruyu başka bilgisi olan varmı ? vw bora pasific 2004 modelini kullanıyorum. arabam gazlı gaza aldığımda eksozdan kesik kesik (pot pot) ses geliyor ve su atıyor arabanın motoru titriyor araba sallanıyor ve gaz yemiyor sonra motor ikazı veriyor 4 veya 5 kere çalıştırıp istop ettinmi araç kendine geliyor ustama götürdüm boğaz kelebeğini temezlet dedi temizlettim değişmedi 4 bujiyi değiştim 4. bobini değiştim hiç değişen olmadı bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa kafayı yiyecem...

Hocam araç boğuluyor mu tekliyor mu lpg ve benzinde aynı şeyi yapıyor mu ona bakmak gerekiyor. Benzinde de boğulma yapıyorsa korkarım ki senin katalitik konvertörde sıkıntı olabilir. Bende Edirne merkezdeyim lanet yerrde usta yok.