Arkadaşlar foruımda bu işi yapan bir kaç arkadaş var ama ben yinede sormak istedim. Bu tip kadranlarda kadran kağıdını değiştiren varmı? Ben beyaz renk kadran kağıdı aradım ama bu tip kadranlar için bulamadım. Bulduklarım ise km/h değil mil şeklinde. Birde bu tip kadranı yeşilden beyaza döndürmek istiyorum. Daha önce kadrancılardan birine götürdüğümde bana bunların renginin değişmediğini söyledi.İbreleri çıkarırsak kalibrasyonu çok zor olur veya olmaz dedi.Bende tırsıp yaptırmadım tabi.Ama görüyorumda sitede yapanlar var.Mesela ersan yapmıştı.Bunun için ne yapmak gerekir? Ersan bu konuda yardımcı olurmu acaba bana
Abi Maşallah benzin full ben hiç o göstergeyi orada görmemiştim Kadranı kafana takma abi ben bozulursa elimle kalibrasyonunu yaparım aç içini içini açmak kolay sen zaten tarama basım işlemlerini yaparsın işlem tamam olur göstergeyi nasıl sökeceğin konusunda zorlanırsan adım adım milim milimm anlatırım
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
işe arabayla gidip gelince ibre orda olmak zorunda oluyor malesef Kardeşim sağolasın.Sen ne tarafta oturuyorsun? Olmadı buluşuruz bir gün ona göre ayar çekeriz
Abi ben Kocaelindeyim ama kargoyla gönderirsen düzenler bitirir paketler geri gönderirim
Kadranımı
hayır tüm göstergeyi
Arkadaşlar konuyu güncelledim.Bu kadranı bulabilecek olan varmıdır???