Valla arkadaşlar bugün itibari ile dizel araç almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Babamda 2012 1.4 HB 206+ var yemin ederim ne zaman mazot aldığını unutursun ya...Akıl mantık dışı bir şekilde kokluyor araç...Bu durumda beni dizel almaya zorluyor...Ama ne alacağım hususunda kararsızım o ayrı mevzu...
gel dacia sanderoya gel, kaçamazsın ,bak benim araç 2011 model 40 bin'e geldi şehiriçi trafikte ortalama 4.6 lt yakıyor.Servis bol parça bol 3 sene garanti mis mis
fiyat uygun ancak otomatiği yok bu modellerin, zamanımızda tüplü araç yakıt masrafı bile dizelden pahalıya geliyor, aslında yazacak çok şey var ama konu dışına saptık galiba neyse...
Kardeşim Allah kaza bela vermesin ama dacia tercih edeceğim son araba olur sanırım. İnan o paralara ne arabalar var...
valla bende senin gibi diyordum ama en son 25 bin Tl'ye baktığım söylenen 55.000 km'deki araç 180.000 km'de çıkınca başlarım ben böyle işe diyip sıfır aldım kafam rahat bilerek aldım bakımı ucuz servisi bol az yakıyor daha ne isteyeyim üstelikte sağlam ha motosikletle biri girdi motosiklet perte çıktı valla benim sadece ön çamurluk düzeldi tampon değişti düşün artık