Demekki bu sorunu yaşıyan bi ben değilmişim Benimkisi sağa dönerken düşüyo sola dönerken fulleniyo
Sende düz git gökhan : D
Asena bile eline su dökemez bizm benzin göstergesine.. Mekanik şamandıra sistemi olduğu için ibreye anında tepki veriyor normal bi durum bizim araçlarda yanlız en sevmediğim yanı çok çabuk düşüş tepkisi veriyor ama yükselme tepkisi benzin zamlarını insana çok hissettiriyor olması
Bursa yollarını bilmiyomuş gibi konuşma abi ya
Merhaba arkadaslar,MK1 MK2 de Benzin göstergesi sizde demi cok oynak? yani bayir yukari veya saga inerken hemen benzin seviyesi degisiyormu sizdede??
Şaka yapıyom lem GTI da az benzin oldumu kesiklik bile yapıyodu Tam böle L dönüş yapıcam artistik olsun pati ile bi asılıyodum rezil ediyodu adamı
oh tamam o zaman, sorun benim Düldülde degil
evet abi aynen cok oynakadamın sinirini bozuyor bu benimde basıma geliyor ama her zaman değil depo içindeki dalga kıranlarla alakalı bir durum mu acaba ?
Sorun pompanın tek olması ve aracın sağında olması.. 1.8 lerde deponun içine 2. pompa koyarak durumu düzelttiler ama 1.6 GTI larda az yakıt oldumu sağa sert döndümü pompa benzini çekemiyor.