Arkadaşlar bu ürünlerin standart bir fiyatı yok bazıları 2.el zaten ama bazıları da sabit satıcıların sattıkları ürünler o yüzden her zaman ürün de olmuyor yine de sorduklarınıza cevap verebilirim.
lasmins yani krom bilezik halkalar: 25 usd + 5 usd nakliye
pedallar: 30 usd nakliye dahil
açacak: çok değişken bazen 2 usd ye nakliye dahil çıkıyo bir türlü denk getiremedim şu anda ki fiyatı 13,50 usd + 5 usd nakliye
krom kaplı cam düğmeleri: Ben aldım bunlardan süper duruyor ve çok kaliteli 6 parça takım isterseniz 140 usd nakliye dahil bunlara 4 lü ana pencere düğmesi (şoför tarafı) + 3 adet diğer kapı düğmeleri + ayna düğmesi + otomatik li far açma düğmesi
ama benim aldığımda ayna ayar düğmesi almadım çok güzel ve temizdi zaten benimki o yüzden tl ile 224 tl ödedim axess'e 5 taksit
kontak halkaları: 8 usd + 5 usd nakliye
ama burdaki dolar kurları normalde 1.80 civarındayken sistem kar da alıyor o yüzden 1.87 ile çarpıyor haberiniz olsun
Sistem olarak garantili bir ödeme sistemi sunuluyor mesela ben korm cam açma düğmelerini aldım taktım çok güzeldi fakat akşam farkettim ki şoför tarafı cam açma düğmelerinin ışıkları yeşildi bildirdim satıcıya kırmızı ışıklı olanı hemen gönderdi tekrar üstelik yeşil ışıklı olanınıda geri istemedi size hediyem olsun demişti