ama başta onu söylememişsin. değişmez yine gaz vermeden çalışması lazım. şöyle söyleyeyim ben aracımı alalı 1 seneyi geçti daha hiç gaza basarak çalıştırdığım olmadı. ama şu oluyor. normal kontaktan kapatma değil de ayağınızı debriyajdan çekerken stop ettirirseniz o zaman işte gaz vermeden zor çalışıyor. aksi halde sizin dediğiniz gibi oraya buraya uğramalar gibi durumlarım çok oldu. yani 1 dk sonra çalıştırmam gereken hiç de gaz vermedim tek marşta çalıştı aracım. başka bir konudan alıntı yapıyorum senin için.
Alıntı sahibi: golf_4 Üzerinde Şubat 25, 2012, 11:40:10 ÖS
aracımda brc marka sıralı gaz sistemi var taktıralı 1 ay oldu,650 km yol yaptım...lpg de iken aracı stop edince, ı bazen sarsıntılı stop ediyor tekrar calıstırmak ısteyıncede ilk marsta almıyor .ikincide hemen alıyor bu problem benzinde olmuyor...arabanın adaptasyon ayarları filan tam.bogaz kelebegı dahıl.arac 2004 model golf IV BCB motor. ayrıca taktırdıgım yere gıdıp ayarları kontrol ettirdim ,başka yerede kontrol ettırdım ayarlar gayet duzgun dıyorlar ..
yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler
Merhaba ;
Aracınızdaki sorunun nedeni lpg ayarı değil ; tamamen basit bir elektrik bağlantı işlemi ile ilgili .Aracınızdaki sorunun nedeni siz aracı stop ederken lpg enjektörlerinin 1 sn açık kalması sonucu lpg yi emme manıfoltuna püskürtmesi ile alakalı.Belirttiğim gibi basit bir işlem ile düzelecektir.Yetkili servisinize bizi aramasını söyleyin ,gerekli açıklamayı yapalım.Selamlar...
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr