Gönderen Konu: bugun sanayiye gittim  (Okunma sayısı 7732 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: bugun sanayiye gittim
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2012, 18:22:37 »
yarın bu özencler oto gazı hemen arıyorum. inş. ferhat açıklamalrın için çok teşekkur ederim

rica ederim kardeşim amacımız birbirimize yardımcı olmak sanayi simsarlarına para kazandırmamak.

geçen sene mayıs ayında özençlere taktırdım aracımın lpgsini ilgi alaka güzel yolum çoruma düşdükçe götürürüm aracımı kontorllerini ücretsiz olarak güler yüzlü bi şekilde yapıyorlar şimdilik memnunum brc den reklamınıda yapayım burdan özençlerin  :halazn:

özel konu açmış mehmet diye bi arkadaş o firmada çalışan. burda da bu kadar bilgi paylaşımı yaptıklarından belli zaten ilgili alakalı bir firma oldukları. reklam değil tavsiye olur söyledikleriniz. böyle firmalar elbette tavsiye edilir.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 23 Nisan 2012, 19:54:27 »
bu özencleri aradım mehmet bey diye bi arkadaş çıkdı anlattım derdimi arkadaş brc servisine git ordan beni ara dedide. servise gidip ne dicez siz becerememişsiniz bak boyle oluyormuşmu dicez. servise küfür eder gibi olaçak diye gitmedim daha dogrusu. bize bilgi versede servise ya şurdanda oluyormuş ustacım deyip yaptırsak daha dogru olmazmı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 24 Nisan 2012, 18:00:57 »
yok kardeşim bunlar bölge distribütörü. o bağlattığımız yerler de eğitimini parçasını buralardan alıyor. aynen öyle söyleyeceksin siz yapamamışsınız bölge distribütörü size tarif edecek diyeceksin. yapacaklarsa adam gibi yapsınlar işlerini aldıkları paranın hakkını versinler. daha önce bi arkadaşın sorununu aynı dediği şekilde servisten arattırarak halletti mehmet arkadaşımız. o sana yapılacak işi söylese sen gitsen bayine söylesen onu söyleyen kim alakası yok der geçerler işlerine gelmezse eğer. bizim burda da bi abim aracına lpg bağlattı. bir türlü ayar tutturamadılar araç hep tekliyordu. en son istanbul genel merkezini kendimiz aradık durumu anlattık siz bağlattığınız bayiye gidip bizi arayın dediler. gittik ordan aradık. internetten araca bağlandı oradaki mühendis arkadaş. ayarları kontrol etti birşey bulamadı bayiyi arayıp enjektörleri kaç mm deldiklerini sordu. yanlış ölçü kullanmışlar. mühendisin söylemesi sonucu ha yav başka arabayla karıştırmışız dediler. enjektörleri değiştirdiler sorun düzeldi. birde enjektör parası istediler. tekrar aradık merkezi yok ücret filan ödemeyin biz kendileri ile görüşürüz dediler para filan ödemeden çıktık bir daha da uğramadık oraya.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2012, 18:06:49 Gönderen: ferhattasdemir »
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)