Gönderen Konu: Titreyip Stop Etme..  (Okunma sayısı 13239 defa)

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
Ynt: Titreyip Stop Etme..
« Yanıtla #14 : 27 Nisan 2012, 18:56:10 »
nekadara patladı abii
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2012, 19:02:56 »
90 TL

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2012, 23:27:11 »

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2012, 07:14:29 »
saolasın aracım kendine geldi ya bujiler felanda değişti 30 tl de onlara vermiştim hepsi toplama 120 tl tuttu..

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2012, 12:12:27 »
hayırlı olsun. :tamamdir kazasız belasız binesin inş. bobin değişti demişsinde. hangi bobin acaba

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2012, 12:19:45 »
hayırlı olsun. :tamamdir kazasız belasız binesin inş. bobin değişti demişsinde. hangi bobin acaba

http://www.otoparcasepeti.com/?urun-4080-Golf-4-1998-2004-Atesleme-Bobini-AKL-Motor.html

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 21 Haziran 2012, 16:43:42 »
aynı sorun bende de var bende geçici olarak çıkma bir bobin aldım ustamdan ama benzin alamıyorum param yok test edemiyorum  :'( :'( :'(
inşallah düzelir benimkidee..

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Haziran 2012, 17:49:08 »
hüseyin adem abinin anlattığı sorunlar bizimkiyle aynı değil mi sence de. başta farklı gibi göründü benzinde yapmıyor demiş ama olan şeyler aynı. gaz yemiyor devir yükseliyor araç gitmiyor. benim benzinde de var hatta benzinde daha çok. bende bujileri yeni değiştirtmiştim ve adem abinin dediği gibi lpg servisinde gaza geçiş süresini kısmışlardı. ama bende bobinden şüphe etmeye başlamıştım eyüp usta seninkini değiştirip düzeldi deyince. inşallah düzelmiştir seninki de bende hemen bobini değiştiririm. ama benim sorun lpg ye geçince düzeliyor ama klima açınca stop ediyor. benzinde çalıştırır çalıştırmaz 5 10 sn gaz vermezsem stop ediyor. o kadar gaz verdikten sonrada 600 devirde duruyor sonra kendine geliyor... umarım aynı sorundur.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Haziran 2012, 18:23:46 »
bende de oldu bütün denemelerden sonra HARARET müşüründe bulduk sorunu ve değiştirdik düzeldi bende istop etmiyordu, çözmüşsün iyi gezmeler.

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 22 Haziran 2012, 08:26:35 »
hüseyin adem abinin anlattığı sorunlar bizimkiyle aynı değil mi sence de. başta farklı gibi göründü benzinde yapmıyor demiş ama olan şeyler aynı. gaz yemiyor devir yükseliyor araç gitmiyor. benim benzinde de var hatta benzinde daha çok. bende bujileri yeni değiştirtmiştim ve adem abinin dediği gibi lpg servisinde gaza geçiş süresini kısmışlardı. ama bende bobinden şüphe etmeye başlamıştım eyüp usta seninkini değiştirip düzeldi deyince. inşallah düzelmiştir seninki de bende hemen bobini değiştiririm. ama benim sorun lpg ye geçince düzeliyor ama klima açınca stop ediyor. benzinde çalıştırır çalıştırmaz 5 10 sn gaz vermezsem stop ediyor. o kadar gaz verdikten sonrada 600 devirde duruyor sonra kendine geliyor... umarım aynı sorundur.

aynen kardeşim bende ondan baktım burda da konusu geçti paylaşayım dedim. ne kadar çok aynı sorunu alan varmış ama çözümler başka hep. umarım bizde düzeltiririz sorunumuzu. :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Haziran 2012, 15:12:19 »
inşallah. sende gelişme yok demi daha? benzin alabildin mi?

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Haziran 2012, 15:48:31 »
cuma maaş c.tesi test :):)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Haziran 2012, 17:11:45 »
hayırlısı olsun bakalım... yalnız dün bende acayip bi sorun oldu. kontağı açınca benzin pompası 3 sn kadar pompalıyor ya. o 10-15 sn kadar devam etti kesilmeyince kapattım. tekrar açtım yine aynı. tekrar kapattım açtım yine kesilmeyince bastım çalıştı....

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2012, 11:18:49 »
Bobinin birisi bozuldu ise diğerlerininde bozulacağının habercisidir. Mümkünse hepsinin değişmesi gerekir :)