Gönderen Konu: Lastik Parlatıcı-Motor Jant Yağ Kir Sökücü-Detaylı Temizlik İlacı  (Okunma sayısı 11342 defa)

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Ürünler son derece kalitelidir.

3 Üründen'de alındığında fiyat 25 tl dir.Tanesi 10 tl dir.

Lastik parlatıcı 1.5 hafta etkisini göstermektedir suya girdiğinizde kendini korur etkisini yitirmez,slikon bazlı toz tutmaz.Ayrıca aracınızın dış plastik boyasız yerlerinde kullanabilirsiniz kapı çıtaları,davlumbaz,tampon vs.

Motor & Jant yağ kir sökücü jantlarınıza ve motor içine sıktığınız zaman yağ & kirlerin aktığını kendi gözlerinizle göreceksiniz sıktıktan sonra 2 dakika bekleyiniz kirler kabardıktan sonra süngerle üstünden geçin ürün köpürerek kirleri tamamiyle yerinden çıkarıcaktır ve suylu duruladıktan sonra yağ kirlerden arınmış olucak.

Detaylı temizlik ürünümüzü araç içinde her yere uygulayabilirsiniz (koltuk,tavan halısı,kapı içleri ,güneşlik sperlik vs.) sıktıktan sonra 2 dakika kadar bekleyin kirler kabardıktan sonra yumuşak bi süngerle üstünden geçin ve kirlerin çıktığını görüceksiniz daha sonra kurumaya bırakın kuruduktan sonra ilk günki temizliğine dönmüş olucaktır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-lastik-parlatici-motorjant-yag-kir-sokucu-detayli-temizlik-ilac-82960359/detay/

Tel: 0 506 712 73 33  

Kargo alıcıya aittir.

Ürünleri denediğim zaman çektiğim fotoğraflar.

Bugün arkadaşın arabaya motor içine bi güzel temizlik yapalım dedik ve elimizden geldiğince kısa süre içinde çok uğraşmadan su tutmadan güzelce bi temizlik yaptık beklediğimizden daha iyi sonuç aldık :)

« Son Düzenleme: 24 Nisan 2012, 22:22:12 Gönderen: BERKİN METİN »

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
ürünler ilk resimdeki gibi mi teslim edilcek??
yani sprey seklindemi?

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2012, 23:25:40 Gönderen: TanerErbay »

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Evet ürünlerin kutuları onlar orda göründüğü gibi teslim edilcek

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
temizleyicileri bilmiyorum ama lastikler için olan sanırım süt silikon eğer öyle ise aksesuarcılarda 5 tl den satılıyor

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Ürünler fotoğraflarda kullandığım kalitesini görüyorsunuz detay ve motordaki etkisini slikona gelince 5 liralık ürünlerle karşılaştırmayın 1.5 hafta etkisi var bunun 5 liralık ürün gibi toz toprak tutmuyor suya girdiğinde etkisi gitmiyor.Belki çok iddalı olcak ama sonax meguars lastik parlatıcılarıyla yarışcak kalitede ben 1 senedir kullanıyorum ve çevremde meguars sonax kullanan herkes bu üründen kullanmaya başladı

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
valla marka olarak bilmiyorum amacım malınızıda kötülemek değil yanlış anlamayın burası ticaretten çok bilgilenme formu kalite farkı varmıdır yokmudur kullanmadan bişey deme şansım yok söyledikleriniz doğrudur yanlış anlaşılmak istemem ben motosikletimde kullanıyorum 5tl olan süt aynı dediğiniz gibi su bazlı ve 1 hafta kadar etkisi var.

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Doğrudur tercih sizlerin :)

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
sahibinden.com dak ilan aktif değil..

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Evet ilan aktif olmadı askıya alınıyor sürekli anlamış değilim bende fakat içeriği aynı sahibindendede aynı fotoğraflar aynı yazılar var

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
ben 3 den de almak istiyorum

PM den bana IBAN no bildirirmisin, bende kargo adresini yollarim

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Pm attım

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Bu ürünlerin yasal onayları var mı? Hangi kurum onayladı? Hangi kalite belgelerine sahip? Anladığım kadarı ile 30 litrelik bidonlarda yıkamacılara satılan malzemeleri şişeleyip satıyorsun ama yine de marka belirtmen gerekir...

Çevrimdışı BERKİN METİN

• Profili Görüntüle
Yıkamacılarda kullandığınız parlatıcıların yasal izni varmı hangi kurum onaylıyor onları hangi belgelere sahip ? ayrıca 30 litrelik bidonlardan dolum yapmıyoruz anladığınız kadarıyla yanlış anlamışsınız ben kendim 1 senedir kullanıyorum bu ürünleri bi zararı olsa bana zararı olurdu.. Ayrıca 10 liraya hangisini almayı düşünüyorsunuz iddaya giriyorumki hangi ürünü getirirseniz getirin sattığım ürünün arkasındayım kalite olarak.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Yıkamacılarda kullanılan bütün ürünler kimya firmalarının ürettiği ve yasal izni olan ürünler :) Onlarada malzemeler bidonlarla geliyor,tanınmış markalar olmasa da uyduruk olsa da bir markaları var :) Eminim sizin sattığınız malzemenin de bir markası vardır ve gerekli üretim için izinleri vardır. Ancak bunu ticari kaygınız yüzünden paylaşmak istemezseniz bunu söylemeniz yeterli olacaktır :)