Toplam Oy Verenler: 34
BRC Hasanpasa Öz Marmara simdiye kadar hic bir sikinti duymadim, gittiginiz zamanda herzaman ilgileniyorlar
sendemi hasan abi
Benim arabanın lpg montajınıda Özmarmara yapmış fatura fotokopisi çantamda duruyor Hasanla telefon konuşmamışda aklıma geldi de baktım
arkadaşlar eğer aracınız sizin için değerliyse ve tüp sistemine 300-500 fazla vereyim iyi olsun mantığı ise kesinlikle tek marka PRİNS hollanda malı enjektörleri dünyanın en iyi üreticilerinden biri olan japon keihin tarafından üretiliyor filtre vs leride bosh tarafından 40 yıla yakın süredir hollandada kullanılan ve dünyanın en iyi 2 markasından biri diğeri ise telefex ne yazıkkı türkiyede servis ağları zayıf fakat ankaradaki arkadaşlar bu 2 markayıda seçebilir sistemleri uzun süredir inceledim kullanan arkadaşlarım var (benim önerim ile ) fakat yok o kadar para vermem diyorsanız kafanızı hiç boşu boşuna karıştırmayın zavolli kendim kullanıyorum veya brc orta sınıfta iyidir dikkat etmeniz gereken tek konu İYİ USTA araştırmalarıma ve gözlemlerime dayanarak her türlü sorunuza cevap veririm iyi günler .....
2006 fsi comfortline jetta aracıma BRC lpg taktırdım çorum özençlerde uzun yolda 100-120km hızda 160-165 tl şehir içi kulanımda 245tl yakıyor 1000km oldu sorun yok fsi kulanıcıları benzine boş yere para vermeyin
Teşekkürler.. Gidip konuşmak lazım..