meguars ürünü ile bugün uygulattım 100 tl karşılığında.öncelikle meguars çizik gideici pasta+cila,komple özene bezene polisaj ile fark o zamn bile belli oluyor.arkasından hare giderici polisajon yaptığı dairesel çizik ve görüntüyü yok etti.arkasından yine meguars boya koruma ve polisaj ile silip güderi ile parlatma.yaz öncesi iyi oldu.bizzat başında bekledim.,işi ustasına bırakalım diye bayilere ve uygulama merkezine gidip 350-500 tl arasında bayılmaya gerek yok.para kolay kazanılmıyo.adamlar size arabayı bile göstermiyo.hayatta sonaxa gitmem.sonaxta kendi arabam için 3 ayda 3 kere nano boya koruma yaptırdım.ben olmamaış dedikçe ücretsiz bi daha yaptılar. komple iş dış boya korumada agzına kadar dolu olan küllüğü boşaltmamışlar.ayrıca pasta kalıntıları her köşeyi sarmış.sıcak su tutup temzileme gereği bile duymamışlar.yeterince özenmiyolar.gidin sanayiye bildiginiz ustaya başında bekleyin.farkı o zaman görün.biz araba biraz parlayınca boya koruma yapılmış diyoruz ama işin ehline sordugumuzda yapılan işlemin showroom cilası atıp göndermek olduğunu görüyoruz.