slm arkadaşlar 2001 bora otomatik arac bana istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz iyibir usta varmı hararet sensörünün baglı oldugu bogaz catlamıştı gecenlde harart sensörünün baglı oldugu su flanşı catladı su akmıştı ordan yaptrdım cıktım arac 3. vitesde kalmış gibiydi usta hata girmiştir sildir düzelir dedi sildirdim düzelmişti sonra ara ra gene aynı hatayı vermeye başladı sildik düzeliyor ama bazen 1.2 gün sonra bzen 3.4 gün gidiyor bazen de 1 saat gidiyor hata veryor g68 hatsı hız speed sensör diyor ustaya bıraktım gecen gün şanzıman tesisat kablosundan dedi temizledik düzelir dedi düzlmedi bilgisayarda g68 hız devir sensör diyor usta şanzıman tesisat kablosu diyor 2side aynı kablomu yoksa hız devir sensörü aynı sensör mü oluyor kaldım arada bir kac şanzımancıyı aradım topkapıda akınsal sanayide adam görmeden su kacmıştır ona şanzıman inecek diyor bana cil bir fikir verecek varmı acaba en öenmlisi istanbul avrupa yakasında 2001 bora otomatik arac için tavsiye öenerileriniz yazarmsını bu hız devri sensörleri hangileri parcacıdan ben alsam taktrsam herelde biz yolacak bu adamlar basit bişey için