arkadaşlar koltukların sökülmesi çok basit koltukları geriye tam çektikten sonra alttaki mekanizmanın en önünde sabitleme vidasi var (koltuk geriye kaçmasın diye) o vidayı söküp koltuğu az daha geri çekince kotuk yerinden rahatlıkla çıkıyor. Koltuğu sökünce kızakların üzerindeki yıpranmış parçaları görürsünüz zaten (resimdeki işaretli dikdörtgen şeklindeki beyaz parçalar) o parçanın eskisini söküp herhangibir vw acentasına götürürseniz size temin edebilir ayrıca koltuğun üzerinde hareket ettiği kauçuk var oda resimde işaretli, koltuğu söktükten sonra arcın üzerinde kalan parçada sabitlenmiş olan, onuda değiştirin, koltukları sökerken yaptığınız işlemleri tam tersinden biraz itinalı şekilde sabırla yavaş yavaş yaparsanız rahatlıkla takarsınız ( kızakların içindeki pislikleri temizledikten sonra hafiçe yağlatıp öyle takın). Şu anda benim aracımın içinde ses falan kalmadı koltuklarda çok rahat çalışıyor ve c.tesi vizedende kusursuz geçtim koltuklarada bakmışlar yani çok güzel oldu arkadaşlar kendiniz yapamasanız bile bi döşemeciye yaptırabilirsiniz parça 15 tl işçilik 40 tl ye hallettim ben eğer bu kadar kolay olduğunu bilseydim 40 tl cebimde kalırdı. bende teşekkür ederim arkadaşlar inşallah faydası olmuştur.