Gönderen Konu: su eksiltme  (Okunma sayısı 7629 defa)

Çevrimdışı ossman

• Profili Görüntüle
su eksiltme
« : 01 Mayıs 2012, 20:32:07 »
slm arkadaşlar dün akşam benim golfü park ettm abah baktım altında su gördüm ustaya gittim usta baktı bende gördüm gerçi damla damla akıtıyodu tam ortadan işi uzun yetişmz dedi manifou felan sökcem ozaman tam nereden oldğunu söylerm dedi iyi dedim eve dolmuşla döndüm bi bilgisi olan varmı acaba veya daha öce başına gelen. sayglar

Çevrimdışı myhir

• Profili Görüntüle
Ynt: su eksiltme
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2012, 03:11:24 »
benım basıma soyle bıse geldı ıkı gunde su bıtıyodu sureklı  dolduruyodum servıse goturdum bı tane boru asınmıs ıkı saatte degıstı 60 lıraya bıttı

Çevrimdışı yakupcse

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2012, 08:25:15 »
Bende uzun zaman uğraştım su eksiltme problemi ile.Usta ilk tespitinde motora giren Motor Termostat flanşından su kaçırdığını söylemişti ve değiştirdi.Bir müddet sonra tekrar aynı yerden su kaçırmaya başladı ve garantiden tekrar değiştirdi.Belli bir süre sonra tekrar aynı yerden su kaçırmaya başlayınca usta motor girişinde problem olabilir dedi ve tekrar bakalım dedi.İnceledikten sonra su kaçıran yerin bu sefer LPG hortumu olduğunu tespit etti.LPG ci ye gönderdi neyse LPG ci hortumları değiştirmeye başladı sökerken motora giren o termostat flanşını kırdı tamirci tekrar değiştirdi.Neyse kısacası hortumların ve Motor Termostat flanşının değişmesi ile problem çözülmüş oldu.

Motor Termostat flanşı : http://www.otoparcasepeti.com/?urun-20273-Golf-4-1-6-AKL-Motor-Termostat-flansi--termostat-yuvasi--.html

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2012, 12:11:37 »
Neyse kısacası hortumların ve Motor Termostat flanşının değişmesi ile problem çözülmüş oldu.

:tamamdir

valla  aynısı   :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı myhir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2012, 14:26:32 »
evet patcada benımkınde degısen parcayla aynısı benım aracım 2001 modeldı ve10 yılda ılkkez asınmıstı oda normal dıye dusunuyorum sebebınıde sey demıstı bana normal su kullanmaktan oluyomus kıreclenme yapıyomus kendı orjınal kırmızı renk antıfırızını  kullannırsan hıc bı  problem olmaz dedı zaten antıfırız kodu kpagın uzerındede yazıyo

Çevrimdışı myhir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2012, 14:28:45 »
ve bır tavsıyem daha olacak fırcasız dıye aracımıza yıkamada kullanılan kopuk bı  zaman sonra kapı fıtıllerını  asındırıyo ve arac su almaya baslıyo yagmurlu havada kesınlıkle ılaclı kopuklerden kullanmayın

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2012, 22:43:36 »
bu termostat flaşı başa bela galiba aynı durum bendede oldu altında çatlama olmuş öyledebi sızdırıyorki damlasa zor görürsün
inşallah sorunu çözersin
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2012, 14:50:01 »
aynı sorunu bende yaşadım son bir aydır sürekli su eksiltiyordu bugun en son bakerken termostat flanşından sızdığını gördük değiştiridik...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2012, 16:14:53 »
Bir bayram sabahı marşa bastıgımda yol bilgisayarında Please Coolant Check Level STOP STOP STOP  :o yazısıyla irkilmiştim baktım biraz azalmış hemen ekledim 1 sene oldu bidaha eksiltmedi.Ortalama 1 yıl arayla yol bilgisayarı o uyarıyı veriyor sanırım yılda bir kez min e düşmesi normal.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2012, 16:15:24 Gönderen: rene »