Gönderen Konu: Arkadaşlar kaza yaptım lütfen yardım...  (Okunma sayısı 10761 defa)

Çevrimdışı incecumali

• Profili Görüntüle
Ynt: Arkadaşlar kaza yaptım lütfen yardım...
« Yanıtla #14 : 01 Mayıs 2012, 23:41:45 »
kaskom yok malesef

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2012, 00:15:58 »
hım gecmıs olsun ne dıyımkı trafık sıgortası yan sanayı malzeme verir yada gidin hurdacılarda araştırın çıkma kapı eksperıylede bı gorusun aracın

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2012, 00:46:23 »
yanlız vuran araç da pek bi dangozmuş

kapıyı mapıyı bırakın da çok sıkıntılı bir yerden ortadan vurmuş, şasede bir sıkıntı olmasın, iyice baktırın

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2012, 10:32:58 »
vuruk yerde uzama yırtılma falan yoksa belki degistirmeden halledebilirler
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2012, 12:02:07 »
Geçmiş olsun.
 Çevrende böyle bir kaza yaşayan varsa ona danış çok karışık bu işler.

Bu transitciler çok dikkatsiz kullanıolar. Dün saat 16 gibi hava biraz kapalı idi far xenon , sis farı açık gidiyorum, sol ara yoldan geldigini gördüm sellektör yaptım gene çıktı yola bide ortada durdu az daha vuruyodum ya çık yada çıkma kardeşim.  :t

Çevrimdışı gökhanpolizei

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2012, 17:45:56 »
kardeşim cok geçmiş olsun..sana bırsey olmamıs ya gerısını bosver fazla uzulme kapı falan hallour....

Çevrimdışı ertan yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2012, 19:42:38 »
kapının yan sanayisi var kardeşim

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2012, 23:16:45 »
kaportada tüm parcaların yan sanayisi mevcuttur taktır bi sorun yaşamazsan...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 03 Mayıs 2012, 05:36:01 »
bu kapıda bişey yok fazla da can sıkıcı bir durum değil.ilk büyük kazan oldugu düşüncesiyle stres yaptıgını düşünüyorum.allah beterinden saklasın.cana geleceğine mala gelsin.ama mal da canın yongası insan üzülüyo. ama içini ferah tut.sigorta ve kasko sirketlerinini amacı işle fazla ugraşmadan aracın parçasını değiştirmektir.amaç iş yükünü hafifletmek ve işçilik ücreti ve malzeme parasından yırtmaktır.işim bu değil ama hafif kazalı araçları tamir yerine değiştirme yönetmini seçtiklerini biliyorum. şaselerde bi sıkıntı olacagını sanmıyorum.fotolardan fazlaca abartılacak bir durum söz konusu değil.şimdi sen sigortacı olsan.bu parçayı doğrultacaksın,bunun macunu var astarı var fırın boyası var.hepsi işçilik ve malzeme ücreti.sigortacılar işlerini daha hızlı takip edebilmek için değiştirin gitsin diyorlar.hal böyle olunca ufak tefek kaporta göçükleri için bile ön ve arka tamponlar,çamurlukları değiştiriliyo.örnek 2005-06 ve 2007 model jettaların değişeni olması gibi.(hemen hemen her jettanın değişeni vardır.bakınız sahibinden.com)ayrıca aracın darbe yediği sinyal acıklıgının ordaki direkte çelik bar bulunmakta ezilme olmadı ise kolay kolay şaselerde sıkıntı olmaz.bar esneme yaptıgı için sadece boyada yeryer çatlamalar meydana gelir.şahsi fikrim sigorta işine girmek istemez ve karşı taraf uyumlu biri ise 350 Tl civarında onarım yaptırmak daha mantklı.tekrar geçmiş olsun.
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı hsv

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2012, 17:39:57 »
Geçmiş olsun. Ufakta olsa kaza çok siniz bozucu.

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Mayıs 2012, 18:28:42 »
benim bildigim aracı yetkili servise çektiginizde  servis  butun parcaların orjinalini takıyo ve parasını sigorta firmasından çatır çatır alıyo ... 

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 03 Mayıs 2012, 23:51:27 »
Geçmiş olsun..Benzeri bende de olmuştu servise götürdüm adam sanki vw nin sahibi bir tavırlar bir ilgisizlik lakayıtlık nesiniz kardeşim siz ya!
Aldım çıkardım arabamı gittim sanayide yaptırdım karşı tarafın sigortasından..
Arabamı satmamın nedeni 1 yakıt,2 "doğuş"un bu hal ve hareketleri...

Çevrimdışı efsane51

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 04 Mayıs 2012, 00:26:06 »
Öncelikle geçmiş olsun ....
Kapının Yan Sanayisini Ankarada bulman imkansız gibi ama başka yerlerde varmıdır bilemem hiç bulabilen görmedim Ki sigorta kapının orjinalini karşılamaz çok fazla sıkıntı çıkarır ve orjinal fiyatları çok yüksek ama çıkmacılarda bir kapı alıp çok güzel bir şekilde yaptırırsın aslında burda bütün olay kaportacında bitiyor
Dipnot:Kesinlikle Doğuşa bırakma derim....

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Mayıs 2012, 01:17:54 »
kapının yan sanayisini eksper veremiyorsa bulamıyorsa orjınalını o zaman vermek zorunda olur yada onarıma gıderler yan sanayısıde varsa sac malzeme sonucta senın kapın komple degısmez zaten kapı sacın degısır aslında duzelebılırde kapı ama dalgalanma kalır kapırda