arkadaşlar geçen gün aracıma bindim çarşıya çıkıyorum sola sinya vericem bi baktım sinyalım takılı kalıyo allahalla dedim 4 lüyü yaktım oda öyle hemen (
titiziz yaa)
vw servisine gittim 4lü floşörüm bozulmuş iyi kaç para 42 tl ok verin siparşiını (bu arada parçanın ucuzluğu dikkatimi çekti)bugün aradılar yani 03.04.2012 de.gittim servise araç yarım saate hazır bi şekilde çıktı fakat ödediğim parayı birdaha istediler (ödediğim makbuz duruyo bende)bende acabamıı diye bu para işçilikmi parçamı dedim hepsi içinde toplamda 57 tl daha ödiceksiniz dediler...allahalla dedim ödedimm.sonra aracıma bindim makbuza baktım daha ordan ayrılmadan bi baktım 2 kere parça fiyatı ödemişim işçilikte 14 tl almışlar girdim içeri hanım hanımcık hanfendi çok iyi ilgileniyo işini çok iyi şekilde yapıyo taktir ettim durumu anlattım hemen düzeltme yoluna gtti ve 2 kez parayı benden alan adamın yanına gittik beyfendiden yanlış para almışşsınız ıkı kez dedi bende yanındayım adamın tavır aynen bu.yooo bana öyle bişey demedi bende yok hafendiye şimdi durmu izah ettim dedim tamamda krdeşim ne yaniiiii allahalla niye böyle yapıyosun ki diyo
yaa ben zaten sinir sahibi insanım şimdi sen benim üstüme niye oynadınki...bendekarşı tepki olarak beyfendi daha bişey yapmaya başlamadım adam gibi durumu hanfendiye izah ettim harika bi şekilde erdemlik gösterdive durumu düzeltmeye çalıştı,peki sen naptın beni tahrik edercesine bana fırca attın dedim bak dostum bu kibar kişiliğimin altında 1 sene amotör muay thai 1.5 sende amatör boks yapmışlığım var bırak kibarlık bende kalsın dedim...ama ramak kala derler yaa işte o çizgideyim sen kimsin okadar insanın içinde beni suçlu olduğun halde azarlıyosun
hemen işlemi halledip fazla aldığı parayı verdi ve geri dödüm bayan tekrar yanıma gelerek o adam içinde özür diledi ona teşekkür ettim ve çıktım sinek küçük ama mide bulandırıyo işte