Gönderen Konu: Bu aracı bilen var mı arkadaşlar? Araç ve fiyatı hakkındaki düşünceniz?  (Okunma sayısı 6448 defa)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2002-6-ileri-130-hp-cift-kirmizi-golf-comfortline-82018871/detay/

Arkadaşlar 130 luk çift kırmızı 6 ileri golf...Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Siteden bir arkadaş mı kendisi? Fiyat konusunda ne dersiniz? Abimde de 130 luk passat var baya güçlü, bu da öyledir sanırım...
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2012, 22:07:46 Gönderen: ogretmen_ankara »

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
abi adam doğru diyo çift kırmızı dendi mi bi durup düşünceksin :D  ne zaman bi çift kırmızı görsem iç çekerim :D 130 bg ne demek ya :D ben bi tane passat gördüm sanki yola pençelerini takmış gibi bir ivmelenmesi var böyle birşey yokk yaaa...
This is the best one until we make a better one.......

• Profili Görüntüle
abi adam doğru diyo çift kırmızı dendi mi bi durup düşünceksin :D  ne zaman bi çift kırmızı görsem iç çekerim :D 130 bg ne demek ya :D ben bi tane passat gördüm sanki yola pençelerini takmış gibi bir ivmelenmesi var böyle birşey yokk yaaa...
310 tork dile kolay...passat da bile nasıl gidiyor, golf daha hafif heralde daha sağlam tırmanır...gümrükte uzun süre yatması sorun mudur ki?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
310 mu bayılcam galibaa :)

• Profili Görüntüle
310 mu bayılcam galibaa :)

Caner seninde aklında bi aralar vardı, passat 130 luk falan diyodun, yanlış mı hatırlıyorum?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
evet ama maddi olanaklar beni kısıtlıyor..  :( ama hasta oluyorum bitiyorum her passat gördüğümde arkasına geçip TDI yazısına bakıyorum çift kırmızı mı diye :D

• Profili Görüntüle
evet ama maddi olanaklar beni kısıtlıyor..  :( ama hasta oluyorum bitiyorum her passat gördüğümde arkasına geçip TDI yazısına bakıyorum çift kırmızı mı diye :D

İnşallah nasip olur, alırsın bi passat çift kırmızı...

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
inşallah temizini bulmak da çok kolay değil birde günümüz şartları beni engelliyor maalesef yakıt fiyatları malum tadını çıkara çıkara çift kırmızı binmek biraz kabarık bir cüzdan istiyor..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
evet ama maddi olanaklar beni kısıtlıyor..  :( ama hasta oluyorum bitiyorum her passat gördüğümde arkasına geçip TDI yazısına bakıyorum çift kırmızı mı diye :D

Ya o hastalık bende de var.
1.8T, GTI, TDI, TSI görmeyeyim.
İlla bakacağım kaç tanesi kırmızı diye
Hatta araç da farketmiyor, Transporter'a bile bakıyorum   :D :D
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2012, 09:48:56 Gönderen: OffLineR »
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Hocam araba gümrükten %10 hasarlı çıkarılmıştır diyor. %10 deyip geçmeyin tasis.gov.tr den %10 hasarlı araçlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız :( Bir diğer yandan da 130'luğun adı çıkmış,emsallerine göre tamam gerçekten çok iyi gidiyor ama yeni teknolojininde çok gerisinde kaldı. Hasarlı,kazalı 10 yaşını geçmiş bir Mk4 için bu para haramdır...  Misal gözüme çarpan ilk ilanı size gösteriyorum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kiymet-bilene-76828704/detay

Golf 5 TDI 140ps aradaki fiyat farkına bakın sonra da donanım farkını yaş ve kasa farkını hepsini geçtim DSG farkını ekleyin hangi araç daha mantıklı siz karar verin...

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
bence cok para
2015 1.4 125ps highline

• Profili Görüntüle
Hocam araba gümrükten %10 hasarlı çıkarılmıştır diyor. %10 deyip geçmeyin tasis.gov.tr den %10 hasarlı araçlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız :( Bir diğer yandan da 130'luğun adı çıkmış,emsallerine göre tamam gerçekten çok iyi gidiyor ama yeni teknolojininde çok gerisinde kaldı. Hasarlı,kazalı 10 yaşını geçmiş bir Mk4 için bu para haramdır...  Misal gözüme çarpan ilk ilanı size gösteriyorum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kiymet-bilene-76828704/detay

Golf 5 TDI 140ps aradaki fiyat farkına bakın sonra da donanım farkını yaş ve kasa farkını hepsini geçtim DSG farkını ekleyin hangi araç daha mantıklı siz karar verin...
Evet haklısınız valla. Son derece mantıklı...2002 çok pahalıya geliyor...Siteyi de inceledim, hurdalık gibi

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
Hocam araba gümrükten %10 hasarlı çıkarılmıştır diyor. %10 deyip geçmeyin tasis.gov.tr den %10 hasarlı araçlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız :( Bir diğer yandan da 130'luğun adı çıkmış,emsallerine göre tamam gerçekten çok iyi gidiyor ama yeni teknolojininde çok gerisinde kaldı. Hasarlı,kazalı 10 yaşını geçmiş bir Mk4 için bu para haramdır...  Misal gözüme çarpan ilk ilanı size gösteriyorum:

Bu siteyi bu yüzden seviyorum ya.. Öğretmen arkadaşın, arabaya içi gitmiş belli. Biraz gaz verilse burda aldı alacak amaaa hooop.. İşi bilen bi arkadaş olayı çözümlüyor, diğerleri de hatadan dönmüş oluyor.. Güzel bir şey bu ya.. Valla..

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ya o hastalık bende de var.
1.8T, GTI, TDI, TSI görmeyeyim.
İlla bakacağım kaç tanesi kırmızı diye
Hatta araç da farketmiyor, Transporter'a bile bakıyorum   :D :D

ben geçen crafter a bile baktım :)