"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
kadran çerçevelerini kaç liraya aldın peki güzel olmuslar
Eline sağlık Ferhat, çok başarılı olmuş.Anlatım daha güzel olmuş.Ben daha önce yaptığımda aynı çerçeveleri almış, sadece hız ve devir kadranındakileri takmıştım.Onlar da benim tarzıma çok parlak olduğu için hırdavatçıdan aldığım parlak gri ile boyamıştım.Tavsiye olunur
Eline sağlık Ferhat, çok başarılı olmuş.Anlatım daha güzel olmuş.Ben daha önce yaptığımda aynı çerçeveleri almış, sadece hız ve devir kadranındakileri takmıştım.Onlar da benim tarzıma çok parlak olduğu için hırdavatçıdan aldığım parlak gri ile boyamıştım.Tavsiye olunur Örnek: Uploaded with ImageShack.us
Ferhat bey elinize sağlık güzel olmuş. Bende RCD200 için kadran arkasından paralel alacaktım gözümde büyüyordu ama aslında kolaymış. Cam için geçmiş olsun. Onu sökmek biraz sıkıntılıdır. Pleksiden cam yapabilirsiniz. Kadranı sökmüşken odometre ve saat düğmelerinin etrafına kumaş bant sarsaydınız içeri toz girmesinide önlerdiniz.Sökmüşken tam ekran yol bilgisayarı yapsaydınız Koray bey sizinde çalışmanız güzel olmuş rumuzu kadrana eklemek güzel bir ayrıntı.