Sitede Golf bölümünde görmediğim için İlk golf Bluemotion tanıtımı olacak diye düşünüyorum
.Size bir kaç fotoğrafla yeni arabamı tanıtmak istiyorum. Bundan önceki arabamı Leon Fr ı 1 ay kadar önce sattıktan sonra Uzun süre kullanım amacıyla bir araba arayışına girdim.Tabi uzun süreli kullanım amacı olunca
vw modelleri arasında bir arayış oldu bu
C sınıfında bence rakipsiz olan Golf ün Bluemotion modelinde karar kıldım.Polocu arkadaşlar Bluemotionu bolca tanıtmışlar onun için ben uzatmayacağım .Ama aracı almamda Çevre ve cep dostu olması .ayrıca standart olarak yokuşkalkış desteği ve Esp nin bulunmasını sayabilirim.Fotoğraflar;
Beyaz rengi Golf e yakıştırıyorum
Ön konsol yumuşak bir maddeyle kaplı, tasarım klasik,sade ,ön kol dayama olması iyi ,Rcd 310 yaz sonu değişebilir
Koltuklar Bm a özel,arkadakiler için klime ve bolca yer var,takılsınlar işte
Aracın altı, bu dalgalı yumuşak yüzey rüzgar için ama ses konusunda da başarılı
Bagajda stepne yok,tamir kiti var, büyüklüğü gayet iyi
Tdi yazısı yok sadece BM logosu mevcut.Blue motionun startstobu nun yazılımı gayet iyi yapılmış.Araba dizel olduğu için motor ısınmadan fdevreye girmiyor,Ayrıca park ederken,sürücü kapısını açıınca ve kemeri çıkıncada devreden çıkıyor, araba gayet sarsınrtısız normal çalışma düzenin içinde st,stpda kullanılıyor.
Yandan da etekler falan şık yani, jantlar küçük lastikler michelin enerji
Bir önceki aracımdaki 17 prelli pzero rossodan sonra yol tutuş bu lastiklerle pek iyi değil, iyi ki de esp var diyorum
Son olarak yakıt tüketim ; Şu an araba 0 motor tabi, biraz geçince tam anlaşılır ama 1314 kg boş ağırlık c sınıf bir araç için 900-1000 km şehir içi kullanımda yol gidecekmiş gibi gözüküyor 1 depoyla bence iyi bir değer.Arabayı alınca 192 tl ye 49 lt almıştım ilk fotoğraf 2. günden
2.fotoğrafta 3 gün önceden bu km nin üstüne 130-140 km daha yaptım sonuçlar aynı gibi sanırım ilk depoda 950 km yi göreceğim
Bütün bunlardan ayrıca arabanın genel kalitesi, şanzımanı performansı da hoşuma gitti ben aradığım aracı buldum sanırım
, darısı herkesin başına, iyi forumlar