zaykoo arkadaşımızın yeri de güzel bir yere benziyor.nereye gitceğimize dair karar forum üzerinden pek kararlaştırılamıyor daha önce de böyle olmuştu.buluştuğumuzda daha net bir karar ortaya çıkıyor.bana daha önceki buluşmalarda da söylediğim gibi bana her yol uyar. istanbul ve izmit üzerinden katılım gerçekleşecekse sapanca veya kırkpınar tarafları daha mantıklı gibi.
bir de arkadaşlar geliyorum diyen herkes cep tel numarasını yazsın buraya.buluşma günü iletişim sıkıntısı yaşamayalım.
Talha 0506 621 89 81
Selçuk abi,sapancadan abdullah abi (barthez forumdaki niki) ve muayene istasyonundan serkan ve doğan vardı daha önceki buluşmalara gelen onlara da ulaşalım.
bizim için mekan önemli değil.... ama ist gelecek arkadasların yolu zaten uzun biraz daha uzatmanın mantıgı yok bence.....
Eger mangalla ugrasmak ıstenılmezse kırkpınarda gol kenarında guzel yerler mevcut....
tarihi koyarsak ben güzel bir mekan ayarlamak niyetındeyım.... mangalımızı yakarız gol kenarında otoparkıda genıs güzel resımlerde cekılebilir.....
kardesım ben gecen bulusmanın konusunda yorumda bulununan bütün arkadaslara mesaj attım.... geri donen olmadı eğer numaraları warsa telefonla irtibata gecersen daha iyi olur bnde numaraları yok