hava yagmurlu olması durumunda bulusmanın iptal olması soz konusu değildir arkadaslar..... 2 araba olsak orada olacagız....
Heh eren ben de sana ulaşmaya çalışıyordum ya benim sim kart gümledi numaraların alayı gitti gelmene çok sevindim.dediğin gibi kambersiz düğün olmaz.
artık bi yola çıktık dönüş yok diyosun yani
olsun talha iyi denk geldi sende vermişsin beyaz güvercini üzüldüm güzeldi ya...eskidende 3 adet mk4 tük bi benımkı kaldı..kurtuluşunkini görüyorum serdivanda hep sen dışarıyamı verdın arabayı adapazarınamı ?
yaniii 54 plakalı araçlarda R bozuk olur genelde bilirsin:D
Yağsın arkadaşlar sıkıntı yok bir araya gelelim bir şeyler düşünürüz.sağanak yağışlıysa daha iyi 5 dakka yağar sonra durur.gerçi arabalar kirlenir o yönden sıkıntı Sercan nihayet onaylandı üyeliğin
Sizin yine iyi, benden başka Passat ile gelen yok!!
Tek sen değilsin eren mk4 forum dışından gelcek mk 4 ler de var.hatta bazıları foruma da dahil oldu yeni ben istanbula verdim aracı öyle daha iyi oldu burda görüp durursam moralim bozulurdu.ama buluşmaya yine mk 5 ile gelcem merak etme Fırsatım olursa geleceğim Talha. Söz veremiyorum ama gelmeye çalışacağım
1.8T 160 hp ler artık AUDI de var. VW 1.4 160 hp kullanıyor. Şu an bana en yakın gözüken 1.4 122 hp. Gönül isterki 2.0 TFSI lara binelim
arkadaşlar ben gelemiyorum ama afişimizi otobüse verdim ,1 saate terminalde olur:) yarın resimleri bekliyoruz takipteyim...