Selam forumun yeni bir üyesi olarak bende bazı arkadaşlar gibi yaşadığım sorunlarımı paylaşıp sizlerinde bilgisi ve tecrübesinden yararlanmak istemekteyim.konu hakkında burada baya bir bilgi ve paylaşım olduğu için yeni konu açıp kirletmeyim dedim ama eski konuyu hortlatmış olacağım bende 2.el olarak aldığım araçtan genel olarak memnunum araç lpg ile uyumlu ve ilk çalıştırmada bazen biraz geç marş alma durumu olmasa birde tamamen sıkıntısız diyebilirim fakat benzine aldığım zaman rölanti yok gaz vermek gerekiyor benzinde direk genelde çalışmıyor ama benzinde stop edip arkasından tekrar marşa basarsam gaz bile vermeden çalışıyor ama sonrası hemen gaz vermek gerekiyor ilk zamanlar nerede ise her devirde sallantılı çalışıyordu bir enjektör temizleyici koydum depoya 10-15km yol yaptım 2000-5000devir arası normal ama 2000 devir altında yine sallantılı bir çalışma hakim arada düzelir gibide oluyor ve bazen anlık rölantide de motor titireşimlide olsa duruyor.(titreşim derken sanki benzinde pislik gelirde silkeler ya öyle) ve araç benzinde 5000devire gelince silkelenip sanki devir kesici varmış gibi tepki veriyor.(her viteste aynı)lpg ise araca boğaz kelebeğinin önüne mikser takılarak emme manifolduna bağlı.durum bundan ibaret ilgilenen zamanını ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.