Gönderen Konu: Abart egzoz ve filtre  (Okunma sayısı 4146 defa)

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
Abart egzoz ve filtre
« : 13 Mayıs 2012, 12:42:15 »
arkadaşlar dün itibari ile acık filtremi sokturdum bogaz kelebegi temizlendi yeniden adaptasyon yapıldı ve ustam bida taktırmadı filtreyi söküp attırdı bogaz kelebegini bozuyor diye gercekten cok kirlenmişti ustelik temizleneli fazla olmadı eger ille ses istiyosan git egzoz taktır dedi ama egzoz işinide ben fazla bilmiyorum ankarada oturuyorum kırıkkale ankara gidip geliyorum sürekli bana boyle tok bi ses cıkaran rolantide ve düşük devirlerde fazla ses yapmayan 4bin devirden falan sora ses veren bi egzoz varsa oneri yapabilir misiniz yani yolda basınca tok bi ses versin ama polisin yanında kırmızıda durunca polisin yanında gelip ceza yazcam demesin var mıdır boyle bi egzoz bilgisi olanlar bilgi verirse cok sevinirim tabi fiyatta cok onemli unutmadan soyleyim :)

Çevrimdışı 90khan

• Ne mutlu Türk'üm diyene!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Abart egzoz ve filtre
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2012, 13:20:09 »
ankarada süper bi eksozcu tavsiye edebilirim bir şekilde hallediyor istediğin sesi almanı sağlıyor. ne yapılması gerekiyor kısmına gelirsem katalizörü söktürüp yerine ufak bir susturucu son susturucu yerine de performans eksoz takarsan istediğin gibi olacaktır bir kaç sene önce astra ya yapmıştık rölantide eksozun varlığından bir haberdik ama basınca gayet tatminkar bir ses geliyordu.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2012, 13:24:54 »
kumandalı egzoz yaptır kardeş:)
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2012, 17:39:14 »
silencer egzoz önerebilirim kapaklı tam istediğin gibi olur rölantide çalışırken ve düşük devirde güzel tok ses verir üstelik kapak takılı iken fazla bağırmaz kapağı söktüğünde bağırır tercihine bağlı ;)

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2012, 22:43:06 »
ankarada süper bi eksozcu tavsiye edebilirim bir şekilde hallediyor istediğin sesi almanı sağlıyor. ne yapılması gerekiyor kısmına gelirsem katalizörü söktürüp yerine ufak bir susturucu son susturucu yerine de performans eksoz takarsan istediğin gibi olacaktır bir kaç sene önce astra ya yapmıştık rölantide eksozun varlığından bir haberdik ama basınca gayet tatminkar bir ses geliyordu.

hocam nerede adresi falan nedir ne kadar tutar bu işlemler aslında bnde kumandalı istiyodum ama kumandalı hem cabuk bozulur dediler hemde cok pahalı dediler zamanında tabi suan nedir bilmiyorum siz astraya tam istedigim şeyi yaptırmışsınız birde silencer egzoz dediginiz nasıl oluyor bunların fiyatına gore bana uygun olanı yaptıracagım kapaklı dediginiz kapagı takma işlemi nasıl oluyor egzozdan hiç anlamıyorum inş. sizin yardımlarınızla guzel bi egzoz yaptırırım

Çevrimdışı 90khan

• Ne mutlu Türk'üm diyene!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2012, 02:00:35 »
fiyat konusunda bir şey diyemiyorum yaptıralı baya oldu o zaman 199 tl vermiştik. yer olarakta akköprüdeki çevik kuvvet merkezi mi bir şeysi var onun arka tarafındaki caddede  (sanayinin adını bilmiyorum) ziraat bankasının karşısında hemen harun usta var gidip konuşun içinize sinecek bir şey yapacaktır fiyat konusundada üzmez kesinlikle

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2012, 01:27:25 »
tamamdır ankamallin çaprazına düşüyo sanırım orda sanayi var ordadır buyuk ihtimal inş. maddi olarak sıkıntı olmazsa yaptırcam teşekkürler herkese yardımlarınız için