golf 1.4 türkiyede var mı diye bir sorsanız ya önce varsa da alınmaz, 1.6 bile zor kaldırıyor zira
1.4 ler 75hp diye biliyorum araç gümrük girişlidir Doğuş 1.4 getirmedi Türkiyeye Alinin dediği gibi 1.6 bile zor kaldırıyor 1.4 ş.içinde 1.6 dan bile çok yakar diye düşünüyorum o ağırlıkla.Siz ne kadar ölçtünüz bende merak ettim gurbetçilerden falan tercih eden oluyor demekki uzunda az yakıyor 1.4 ler .
hocam ben 1.4 16v kullaniyorum 99 model. sehir icinde diger 1.4 lere gore biraz fazla yakiyor agirligindan dolayi ancak pek farkedilir bir sey degil. bunun yaninda her ay olmasada 2 ayda bir uzun yola cikiyorum. bugune kadar cok net hesaplamadim ancak 370-380 km yolu arac full yukluyken(hatta esyalar bagaja sigmadigi icin arka koltugu bile doldurmak zorunda kaliyorum bazen) yaklasik yarim depo benzinle gidiyorum. genelde sakin kullaniyorum. surekli otobanda gittigim icin arada bir kokluyorum gazi. uzun yolda cok hizli kullanilmadigi surece ekonomik ancak performans konusunda pek bisey beklememeni oneririm sahsen bugune kadar 180 i geciremedim araca