in dash ile double ı duydum da lcd yi ilk defa duyuyorum
yok estafurullah, farklı birşey mi ki diye sordum, indash çok hoş durmaz golf IV de heralde en uygun double teyp olur heralde bi ara ismail berke de 375 tl ye piranha vardı.
yanlış anlaşılmasın da bana da in-dash daha cazip geliyor. double dinler gece misafirlerini daha bi cezbeder gibi geliyor. sökülebilir kafalı double lar da fiyatı da fena yükseliyor.
artı mk4 lerin teyp yeri baya bi aşağıda kaldığından double dinler o konumda pek bi lüzumsuz duruyor gibi. yola mı bakacam ona mı. in-dash içinden çıkıp bardaklığın bile üstüne çıkabileceği için daha yukarı bi konumda olacak ve daha iyi görüş açısında olacak. hele birde eşya gözünü klimanın üstüne alır in-dash ı oraya takarsan in-dash hooooop 1 din daha yukarı çıktı mı. nerdeyse göz hizasına getirecem yav az daha uğraşsam. golf 4 ve boralarda bu sebeplerden in-dash daha cazip geliyor bana. illa orayı kapatacaksam ben rcd200 bakıyorum orjinallik açısından. diğer fonksiyonlara pek ihtiyacım yok. istediğin fonksiyonları söylersen ona göre 1 2 şey öneririm belki. navi istemem diyorsan daha dün bakmıştım ben navitech in NAVİTECH DTV-7500 diye bi modeli var yanlış hatırlamıyorsam. tek din in-dash. tuş aydınlatması bizim golfler gibi kırmızı. in-dash içerdeyken siyah ekran üzerine kırmızı font yazı var hoş duruyor görünümü de güzel.
peki in-dash navigsyn olan varmı bildiğin.geçen ilk defa arkadaşda naviyle tanıştım süper bişeymiş navi cihazı alana kadar böyle bi cihaz alıp hem navi işini görse daha mantıklı olur mu acaba sizce
arkadaşlar benim eski xomax ım dörtlüye felan engel değildi fakat bunun şuan dokunmatiği bozuk ve çıkardım aracımdan tam golf 4 e göre yapılmış bir teyp di. Yedek parça sıkıntısı olmayan bişey alayım dedim bu yönde aracında in dash kullanıpda önerisi olan arkadaşlarım warsa o teypden alıcam. benim aracımda hiç bir şeye engel değil açılınca.
valla navigasyon olan tam olarak bakmadım hiç ama yarın bakar bilgi veririm burdan. navitech in bi model var adı aklımda değil ama tuşları turuncu diye hatırlıyorum sorun değil dersen.dikkat ederseniz o arkadaş açıklama yapmış bende yapmıştım. o arkadaşın teybi ile eşya gözü yer değiştirmiş. onun teyp yukarda sizinki ise orjinal yerinde. o yüzden sizinki dörtlü düğmesinin altında kalıyor