Gönderen Konu: Lcd Teyp Önerisi  (Okunma sayısı 18781 defa)

Çevrimdışı heartybroken

• Profili Görüntüle
Lcd Teyp Önerisi
« : 16 Mayıs 2012, 08:50:09 »
Arkadaşlar yurt dışından teyp getirtmeyi düşünüyorum fakat daha kafamda bir modem belirleyemedim.

Golf IV için Lcd Teyp Önerilerinizi Bekliyorum Modeliyle beraber.

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
Ynt: Lcd Teyp Önerisi
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2012, 12:46:51 »
in dash ile double ı duydum da lcd yi ilk defa duyuyorum
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı heartybroken

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2012, 00:22:05 »
in dash ile double ı duydum da lcd yi ilk defa duyuyorum

cahilliğimize ver kolay olanı yazdık demek istediğim in dash.

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2012, 10:39:00 »
yok estafurullah, farklı birşey mi ki diye sordum, indash çok hoş durmaz golf IV de heralde en uygun double teyp olur heralde bi ara ismail berke de 375 tl ye piranha vardı.
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2012, 11:05:45 »
yok estafurullah, farklı birşey mi ki diye sordum, indash çok hoş durmaz golf IV de heralde en uygun double teyp olur heralde bi ara ismail berke de 375 tl ye piranha vardı.
yanlış anlaşılmasın da bana da in-dash daha cazip geliyor. double dinler gece misafirlerini daha bi cezbeder gibi geliyor. sökülebilir kafalı double lar da fiyatı da fena yükseliyor.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2012, 01:29:34 »
yanlış anlaşılmasın da bana da in-dash daha cazip geliyor. double dinler gece misafirlerini daha bi cezbeder gibi geliyor. sökülebilir kafalı double lar da fiyatı da fena yükseliyor.

artı mk4 lerin teyp yeri baya bi aşağıda kaldığından double dinler o konumda pek bi lüzumsuz duruyor gibi. yola mı bakacam ona mı. in-dash içinden çıkıp bardaklığın bile üstüne çıkabileceği için daha yukarı bi konumda olacak ve daha iyi görüş açısında olacak. hele birde eşya gözünü klimanın üstüne alır in-dash ı oraya takarsan in-dash hooooop 1 din daha yukarı çıktı mı. nerdeyse göz hizasına getirecem yav az daha uğraşsam. golf 4 ve boralarda bu sebeplerden in-dash daha cazip geliyor bana. illa orayı kapatacaksam ben rcd200 bakıyorum orjinallik açısından. diğer fonksiyonlara pek ihtiyacım yok. istediğin fonksiyonları söylersen ona göre 1 2 şey öneririm belki. navi istemem diyorsan daha dün bakmıştım ben navitech in NAVİTECH DTV-7500 diye bi modeli var yanlış hatırlamıyorsam. tek din in-dash. tuş aydınlatması bizim golfler gibi kırmızı. in-dash içerdeyken siyah ekran üzerine kırmızı font yazı var hoş duruyor görünümü de güzel.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 02:00:27 Gönderen: ferhattasdemir »
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı cemyuklu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2012, 13:58:35 »
merhaba dostum bendede Pioneer indash var dediğin gibi teybin üstündeki saklama cebi ile teybin yerlerini değiştirdim...
ilk sorun cep üstte iken delikli olan kısımları yikarıda kalıyor ama teyple yerini değiştirdiğin zaman delikli kısımlar altta kalıyor yani tabana ekstra bir zemin hazırlaman gerekiyor.
ikinci sorun ise indash açıldığı zaman 4'lü düğmeleri kapanıyor acil bir durumda 4'lüleri açamıyorsun bilgine....

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2012, 01:23:55 »
motorize kafa kaç saniyede kapanıyorki. o kadar sorun teşkil etmemesi lazım diye düşünüyorum. araca pek fazla binmiyorum ama 4 lü de bana şimdiye kadar hiç acil lazım olmadı. yine de kullanıcısı sensin tabi daha iyi bilirsin. o kafa teyp açıldığında mecbur açılıyor mu yoksa biz mi açıyoruz istediğimiz zaman...

Çevrimdışı cemyuklu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2012, 17:46:38 »
bazen uygunsuz biryerde durman gerekiyor ve arkanda (yakında) bir araç varsa hemen basman gerekiyor flaşöre...
motorize kafa sayağı hızlı dediğin gibi bayağı hızlı hemen kapatabiliyorsun, evet istersen açılıyor istersen açılmıyor...

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2012, 21:06:43 »
in-dash ında kalitelisi kullanıyon da hacım sen arabada neler izliyon öyle be ya :)

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2012, 00:09:52 »
artı mk4 lerin teyp yeri baya bi aşağıda kaldığından double dinler o konumda pek bi lüzumsuz duruyor gibi. yola mı bakacam ona mı. in-dash içinden çıkıp bardaklığın bile üstüne çıkabileceği için daha yukarı bi konumda olacak ve daha iyi görüş açısında olacak. hele birde eşya gözünü klimanın üstüne alır in-dash ı oraya takarsan in-dash hooooop 1 din daha yukarı çıktı mı. nerdeyse göz hizasına getirecem yav az daha uğraşsam. golf 4 ve boralarda bu sebeplerden in-dash daha cazip geliyor bana. illa orayı kapatacaksam ben rcd200 bakıyorum orjinallik açısından. diğer fonksiyonlara pek ihtiyacım yok. istediğin fonksiyonları söylersen ona göre 1 2 şey öneririm belki. navi istemem diyorsan daha dün bakmıştım ben navitech in NAVİTECH DTV-7500 diye bi modeli var yanlış hatırlamıyorsam. tek din in-dash. tuş aydınlatması bizim golfler gibi kırmızı. in-dash içerdeyken siyah ekran üzerine kırmızı font yazı var hoş duruyor görünümü de güzel.

peki in-dash navigsyn  olan varmı bildiğin.geçen ilk defa arkadaşda naviyle tanıştım süper bişeymiş navi cihazı alana kadar böyle bi cihaz alıp hem navi işini görse daha mantıklı olur mu acaba sizce

Çevrimdışı heartybroken

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2012, 12:53:06 »
arkadaşlar benim eski xomax ım dörtlüye felan engel değildi fakat bunun şuan dokunmatiği bozuk ve çıkardım aracımdan tam golf 4 e göre yapılmış bir teyp di.

Yedek parça sıkıntısı olmayan bişey alayım dedim bu yönde aracında in dash kullanıpda önerisi olan arkadaşlarım warsa o teypden alıcam. benim aracımda hiç bir şeye engel değil açılınca.

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2012, 12:53:22 Gönderen: heartybroken »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2012, 03:33:44 »
peki in-dash navigsyn  olan varmı bildiğin.geçen ilk defa arkadaşda naviyle tanıştım süper bişeymiş navi cihazı alana kadar böyle bi cihaz alıp hem navi işini görse daha mantıklı olur mu acaba sizce

valla navigasyon olan tam olarak bakmadım hiç ama yarın bakar bilgi veririm burdan. navitech in bi model var adı aklımda değil ama tuşları turuncu diye hatırlıyorum sorun değil dersen.

arkadaşlar benim eski xomax ım dörtlüye felan engel değildi fakat bunun şuan dokunmatiği bozuk ve çıkardım aracımdan tam golf 4 e göre yapılmış bir teyp di.

Yedek parça sıkıntısı olmayan bişey alayım dedim bu yönde aracında in dash kullanıpda önerisi olan arkadaşlarım warsa o teypden alıcam. benim aracımda hiç bir şeye engel değil açılınca.

dikkat ederseniz o arkadaş açıklama yapmış bende yapmıştım. o arkadaşın teybi ile eşya gözü yer değiştirmiş. onun teyp yukarda sizinki ise orjinal yerinde. o yüzden sizinki dörtlü düğmesinin altında kalıyor

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2012, 09:17:29 »
valla navigasyon olan tam olarak bakmadım hiç ama yarın bakar bilgi veririm burdan. navitech in bi model var adı aklımda değil ama tuşları turuncu diye hatırlıyorum sorun değil dersen.

dikkat ederseniz o arkadaş açıklama yapmış bende yapmıştım. o arkadaşın teybi ile eşya gözü yer değiştirmiş. onun teyp yukarda sizinki ise orjinal yerinde. o yüzden sizinki dörtlü düğmesinin altında kalıyor

görsellik önemli ya tuş takımları kırmızı olmazsa bozar olmadı takmayız yapacak bişey yok :)