Gönderen Konu: gaz kesme yardım  (Okunma sayısı 9252 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: gaz kesme yardım
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2012, 18:17:40 »
garanti veriyolar 2 yıl ama ikide bir sanayiye gittikten sonra garanti falan umrumda olmuyor benm

işte temelde yatan sorunda bu. yılda 2 3 kere servise gittikten sonra ne anlamı var ki 300 tl az verip sistem taktırmanın, yarım gün belki 1 gün araç serviste kaldıktan sonra ben o sistemi tercih etmem. arkadaşım taktırdı 1 yıl içinde 2 kez regülatör 1 kez beyin 1 kez de enjektör değiştirdiler. bu ve bunun gibi çok da duyumlarım var çünkü atiker konya malı ve ben konyalıyım. e babamların araçta lovato var 4 yıldır bir kere bile lpg servisine gitmedi. ben hakeza 1.5 yıldır 17000 kmdir zavoli kullanıyorum sadece geçen ay kendim gidip filtre değiştirdim çok şükür ondan başka hiçbir sorunum olmadı. babamların önceki aracında da 2 yıl lovato kullandık yine hiçbir sorun yaşamadık.

Bu kanıya nerden vardınız? Atiker taktıran sorun yaşıyor da BRC taktıran sorun yaşamıyor mu? Kaç tane forumda karşılaştım BRC de de sorun yaşayan var Atikerde de Zavolide de. Markadan daha önemlisi bana göre ustadır. 2 senedir Atiker kullanıcısıyım. 25 bin km yol yaptım. Sadece bir kere enjektör garantiden değişti yaşadığım sorun budur.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2012, 18:19:26 Gönderen: ferhattasdemir »
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)