Gönderen Konu: slm arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım...  (Okunma sayısı 3592 defa)

Çevrimdışı yabanci34

• Profili Görüntüle
2001 model golf comfortline 1.6 değişensiz boyasız 104 binde landirenzo lpgli (97 binde takılmış 1 yıl daha garantisi var) renk gümüş gri
bu araçla aranıza katıldım 4 gündür kullanıyorum gerçekten kullanırken çok keyif veriyor anlattığınız kadar varmış tek sıkıntısı yere çok yakın otobanda bu artı ama memleketimin sokaklarında çukura hızlı  girince sürtüyor motor muhafazası var benim araçta ilk gün sürttüm altını motora doğru yamulmuş motorum en altındaki demire sürtüyordu 1.2. viteste motor esnediği için o sürtünmeden ses geliyordu boru sesi gibi aracı kaldırdık sanayide yağ filtreleri değişirken bu sorunu da gördük usta sağolsun ses bu yüzden geliyomuş dedi muhafazayı düzeltti artık ses kesildi. birde yol bilgisayarı ekran ışığı arada soluyor tekrar canlanıyor yapabileceğimiz birşey var mıdır yoksada sağlık olsun görüşmek üzere...

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: slm arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım...
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2012, 19:27:39 »
hoşgeldiniz aramıza :) keyifli sürüşler :) güzel araç bulmuşsunuz km'ye bakılırsa :)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2012, 20:40:34 »
hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2012, 20:41:01 Gönderen: yellow_driver »

Çevrimdışı ertan yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2012, 22:33:34 »
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kaça aldın allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2012, 22:49:18 »
hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle kullan inşallah. kaça aldın? golf 4 lerin malesef en büyük sorunlarından biri yere yakın olması özellikle de ön karlık ve karter muhafazası. almanlar arabayı kendilerine göre ürettikleri için güzide memleketimizin güzide yollarına pek uygun değil malesef. 2 3 kişi yüklüyken çukurlara ve hız kesmek için sokak çıkışlarına ve okul yakınlarındaki bazı caddelere yapılan tümseklere çok dikkat edin askıda bile kalırsınız mazallah. ben 1 2 kere vurdum o şekilde. adamlar sanki arazi taşıtının hızını kesmek istiyor 15 cm yüksekliğinde set tümsek mi olur. bizim arabanın altı o kadar zaten. ekran ışığına gelince soluklaştığı zaman park lambalarını açınca düzelmesi lazım. çok nadiren bende de oluyor ve aküm 12 yıllık orjinal akü olduğu için arada boşalıyor o zamanlar başıma geliyor...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı yabanci34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2012, 23:19:44 »
arkadaşlar allah razı olsun sağolun 22 ye aldım 90 binde bütün bakımları yapılmış triger seti değişmiş ben sadece motor yağını filtreleri değiştirdim şimdilik bi sorunu yok hani denirya temiz olsun fazla olsun sanki biraz öyle oldu gibi ama orjinal km değişensiz boyasız servis kayıtlı içim rahat çokta memnunum çok sağolun kazasız belasız günler herkese...

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2012, 09:34:00 »
Aramıza hoş geldin allah güle güle sıkıntısız kullanmayı nasip etsin kaza bela vermesin inşallah.
Dediğin gibi çok keyifli bir araç...

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2012, 10:13:44 »
Hoşgeldin kardeş.Allah kaza bela göstermesin o bir araba değil tosun bence :) bende 2 aya önce 94 binde değişen yok boya yok auto 21,5 aldım.bence araba şu şekilde iyi fiyat diye düşünüyorum.ağır bakımları yapılmış aynı şekilde, hafta sonu boya koruma ya verdim detaylı temizlik dahil bugün kısmetse alacağız.adamlar arabaya talip oldu .tekrar hayırlı uğurlu olsun çok iyi tercih bence...

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2012, 12:45:24 »
aramıza hoş geldin kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin inşaALLAH. güle güle kullanman dileğiyle.. ;)

Çevrimdışı pastacı__006

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2012, 15:59:24 »
aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle binmen dileğiyle..

Çevrimdışı yabanci34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2012, 16:15:06 »
sağolun arkadaşlar hoşbulduk...