Gönderen Konu: 2001 golf IV fiyatı ve 2.el alırken servise gösterme  (Okunma sayısı 14984 defa)

Çevrimdışı yabanci34

• Profili Görüntüle
Ynt: 2001 golf IV fiyatı ve 2.el alırken servise gösterme
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2012, 16:27:54 »
slm kardeş ben geçen hafta 2001 model 1.6 lpgli gümüş gri 104 binde değişensiz boyasız manule viteslisini 22 ye aldım aldığım kişi aciliyetten satmadı birazda tuzlu oldu benimkisi yani kararı sen ver artık ama temizse içine siniyorsa bineceksen al derim çünkü temizi çok zor bulunuyor çoğu kazalıdır bu araçların bilgin olsun...

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2012, 16:39:11 »
dostum ben araba alırken galeri ilanlarını değil sahibinden satanları tercih ettim.ben ilçedeyim sen ankarada olduğun için o verdiğim galeri ilanını inceleme şansın olur arabayı gösterebilirsin çünkü.güzel araba ama araba alırken acele etme sakın sabırlı ol içine sinmeyen arabaya para verme,eğer temiz bulursan için sinerse 1 fazla versende gözün görmez sen binicisin sonuçta.ilanları takip et ankara arabaları çok düşüyor ilanlara otomatik tercih meselesi artık sen karar vereceksin.işallh gönlüne göre araba alırsın..

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2012, 23:02:07 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-golf-lpg-sunruff-otomatik-vites-86368374/detay
abi şu arabaya bi baksan herşey var otomatik istersen ankarada galeride biraz bütçeyi aşıyor sizin ama yinede yazayım dedim...

bu arabayı sordum 3 parça tamamen boyalıymış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-107000km-de-orjinallllll-86141539/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2002-golf-comfortline-105bg-1-6-16v-lpg-li-84479949/detay#

Bu iki ilandaki de fena değil sanki
2003 ve 2002 model ve düşük kilometre
LPG de var araçta.
Güzel bir pazarlık yapılırsa fiyat düşer dahada

2002 model olan aracı bugün gidip gördüm, ilanda kazasız temiz diyor ama arabanın en az 3-4 yerinde kocaman çizikler var bir yerinde de parmak ucu kadar içe doğru bir göçük var. diğer ilan yine 2 parçada boyalıymış ama ona da yarın bir bakacam daha detaylı. sanırım çok temiz olsun deyince biraz fazla verecez bir şekilde..

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2012, 23:06:14 »
slm kardeş ben geçen hafta 2001 model 1.6 lpgli gümüş gri 104 binde değişensiz boyasız manule viteslisini 22 ye aldım aldığım kişi aciliyetten satmadı birazda tuzlu oldu benimkisi yani kararı sen ver artık ama temizse içine siniyorsa bineceksen al derim çünkü temizi çok zor bulunuyor çoğu kazalıdır bu araçların bilgin olsun...

hayırlı olsun öncelikle, Allah kaza belavermesin.

siz bayağı bir hesaplı almışsınız gibi. aracı hangi ilden aldınız? donanım olarak hangi paket comfortline mı, yoksa daha alt bir şey mi?

Çevrimdışı ahko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2012, 00:57:33 »
2001 komford 19-21 arası bence.daha fazla verme.ama ekstraları varsa ikinci el fiyatından üstüne koy. kazalı araca hiç girme bence. az para değil vereceğin rakam.kaportacı ve motor ustası bulman gerekir bence . göstermelisin aracı. servise de sormalısın.kazalı araç bişekilde anlaşılıyor..özellikle boya kısmını iyi incele. kaç parça boya olduğunun önemi yok aslında. nasıl bir kaza olduğu önemli. bol şans.......

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2012, 16:17:24 »
2001 golfler o para veriilene kadar bel altı boyalı gol 5 alırım...çizildikçe rahatça  boyatırım .:)
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2012, 19:34:11 »
2001 golfler o para veriilene kadar bel altı boyalı gol 5 alırım...çizildikçe rahatça  boyatırım .:)

+1 milyon

insanlardaki bu boya takıntısı..

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2012, 11:25:40 »
Koyu renk araba alıyorsan boyaya takılmayacaksın. Çünkü adam orjinali bozulacakmış diye çizik çizik arabayla mı gezecek. Bir de koyu renkte acayip sırıtır. Bizim konya'da arabın arabasının her yeri güneş yanığı olmuş, insan gördükçe arabadan soğur. Ama orjinalliği bozulmasın diye boyatmıyor. Var mı böyle birşey ya.. Ben arabayı alırken üç-dört parça boyalı aldım. Ama kaza, değişen, çekiçleme yok arabada. Sırf çiziklerden ufak sürtmelerden boyanmış.
Önemli olan şase ve direklerde bir şey olmasın. Bi de motoru önemli. Orjinal araba alıyorum derken motoru, ön takımı, lastiği bitmiş bir araba alırsen fırınlı boya parasından daha fazlasını sanayide harcarsın. Üstelik gönlüne göre de yaptıramazsın. Usta usta gezersin sonra. Önemli olan temiz kullanmış araba almak. Zaten kendini belli eder. Pinpirikli bir adamdan almaya çalış arabayı..

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2012, 10:28:00 »
dostum ne yaptın arabayı aldınmı bilmiyorum ama şu ilanlara bi bak.bende arabayı karabağlardan almıştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aciiiilll-2001-vw-golf-comfortline-orjinalll-86938926/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2001-model-full-full-86880609/detay

araba işini hafta sonu halletmeyi düşünüyordum da hiç hesapta olmayan işler çıktı hafta sonu.. o yüzden nasipse bu hafta içi o dediğim aracı biraz daha fiyat düşürüp almayı düşünüyorum nasipse.. iyi pazarlık yapabilirsem tabi :)
ankarada olduğum ve biraz yoğun çalıştığım için ankara dışındaki araçlara pek bakmıyorum. ama şunu fark ettim istanbul ve izmir gibi yerlerde sanırım fiyatlar biraz daha düşük gibi, bin lira kadar.. fırsatım olsaydı da oradaki arabaları da değerlendirme imkanım olsaydı

@jackhal boya meselesinde aslında haklısınız, kazasız olduktan sonra çiziklerden kaynaklı boyaları çok da dert etmemek gerekiyor belki de ama yine de sırf çiziklerden dolayı bile olsa bel altı boyalı bir araç yada 3-4 parçası boyalı bir araç bende temiz kullanılmamış hissi uyandırıyor, onun için aslında olabildiğince boyası da az bir mesela maksimum bir kaç parça lokal boyalı bir araç arıyorum. ama bulamazsam yada o arkadaşla fiyat konusunda anlaşamazsam dediğiniz gibi boya konusunda biraz daha geniş düşünmeye başlayacam.

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2012, 10:46:03 »
hayırlısı olsun izmir de çok golf var fiyatlat buralara göre 1-2 bin lira daha ucuz kesinlikle.acele etmeye gerek yok zamanınız varsa eğer..

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 28 Mayıs 2012, 22:25:07 »
arkadaşlar hâlâ alamadım araba malesef.. şu an iki araç var baktığım ikisinden birine karar verecem nasipse, kararsızım..

ilk seçenek, 2001 comfortline kazasız, boyasız, tek parçada vernik varmış boya kalktığı için, sağında solunda bel altında ufak tefek çizikler var ki o da normal bu yaşta bir araç için. 115bin km'de.. en son 23,500 dedi..

diğeri de 2004 primeline, 3 parça boyalı, 21,500 dedi. ama araç ta en ufak bir çizik bile yok desem yeridir. o derece temiz.. ayrıca adamlar o 3 parça çiziklerden dolayı boyandı dediler ama tramerden sorgulatınca 1900 liralık masraf çıktı.. çiziklerin giderilmesinin masrafı o kadar tutar mı bilemedim.

prime'da muhakkak comfort'a göre bir takım donanım eksiklikleri var ancak model yılı ve fiyatı düşünülünce o da mantıklı görünüyor.. kararsızım.. sizin yorumlarınız nelerdir?

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 28 Mayıs 2012, 22:51:35 »
acele etme confortline ilk tercihin olsun bence

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2012, 09:53:53 »
arkadaşlar hâlâ alamadım araba malesef.. şu an iki araç var baktığım ikisinden birine karar verecem nasipse, kararsızım..

ilk seçenek, 2001 comfortline kazasız, boyasız, tek parçada vernik varmış boya kalktığı için, sağında solunda bel altında ufak tefek çizikler var ki o da normal bu yaşta bir araç için. 115bin km'de.. en son 23,500 dedi..

diğeri de 2004 primeline, 3 parça boyalı, 21,500 dedi. ama araç ta en ufak bir çizik bile yok desem yeridir. o derece temiz.. ayrıca adamlar o 3 parça çiziklerden dolayı boyandı dediler ama tramerden sorgulatınca 1900 liralık masraf çıktı.. çiziklerin giderilmesinin masrafı o kadar tutar mı bilemedim.

prime'da muhakkak comfort'a göre bir takım donanım eksiklikleri var ancak model yılı ve fiyatı düşünülünce o da mantıklı görünüyor.. kararsızım.. sizin yorumlarınız nelerdir?

2001'e 23,500 verirsen çok pişman olursun söyleyim sana.. 2003'te de 1900'lük hasar varsa bilki o hasarın gerçek değeri 400-800 lira arası birşeydir. Servisler sigortadan fazla para almak için faturayı kabartıyorlar. Ama 2003'e bakmanı tavsiye ederim. İyice baktır. Her servise hem de sanayide bir ustaya. Sonra al..