bir buçuk yıl otomatik 6N1 polo kullandım şansızlıklar haricinde arabadan çok memnundum sırf pert kaydı olduğundan (ki aldıktan çok sonra öğrendim çünkü aracı arkadaşımdan almıştım) kasko yaptıramıyodum biraz da soğumuştum dedimya şanssızlıklardan sattım yok on numara arabaydı polom neyse bayan için ideal şanzıman konusuna gelince eğer temiz kullanılmışını bulabilirsen al şanzımanı kolay kolay arıza yapmaz o yüzden ucuzuna kaçma bir iki fazla ver temizini al yoksa başın çok ağrır ben poloma bakımları, lpg sistemi sorunları, ufak tefek arızalar, şanzıman arızası birde ufak bir kaza yüzünden bir buçuk yılda 6500 lira masraf ettim e bu kadar masraftan sonra satılırmı dicen e işte bu kadar şeyden sonra kaskosuz trafiğe çıkmaya korkuyodum, şanzımana gelince 2011 yılı temmuz ayında 2200 liraya yaptırmıştım ama ondan sonrada hiç sıkıntı çıkarmadı yaklaşık 10 bin kmyaptım tamirden sonra canavar gibiydi sonuçta 10 yaş civarı otomatik araç alıcaksan en az 2000 tl yi kenara ayırıcan şimdiki aracım da ot. vites benden önce şanzımanı bakım ve tamir görmüş 1800 lira cıvarında o yüzden içim rahat aldım aklına takılan bir şey olursa seve seve yardımıc olurum özellikleri yada bakımları vs.,