Arkadaşlar benim düldülün hikayesini biliyorsunuz, mazot zehirlenmesi ve durum gittikçe daha karmaşık bir hal alıyor. Dün arabayı mazot atsın diye dolaşmaya çıkardım sokağın başında kaldı. Kontağı çevirdiğimde tık sesi geliyor kalıyordu. Heralde akü bitti dedim, iterek kapının önüne getirdim. Yarında arabayı ustaya götüreceğimden akü dolsun diye başka bir araçtan takviye yapmak istedik. Aküyü bağladık, karbüratöre gene üstten bir parça benzim damlattık, marşa bastık ama yine aynı ses tık diye kalıyor. Tam o sırada karbüratörün olduğu bölümden yanık kokusu ile birlikte belli belirsiz bir duman çıktı. Akünün göstergesine baktık dolu gözüküyor, bende hiç kontrol etmemiştim. Gece karanlık olduğundan fazla uğraşmadan bıraktık. Arkadaş marş motoru kömürlerinden muhtemelen dedi ben bu şansla tümden marş motorunu gözden çıkardım.
Velhasıl takviye yapamadık, araç marş bastığımda tık ediyor kalıyor ve o dumanın ve kokunun nerden gelediğini anlayamadım. Acaba mazotmu yaktı yoksa alttan bir kablomu yandı?
Aracı çekici ile götürmek zorunda kalacağım servise görünen o, durum gittikçe çetrefilli hale geliyor malesef