Golf Mk2 saatli takometre. benim arabadan çıkma. ampül takılacak
100 TL.Mk2 tek fişli takometre parçaları. en son topladığımda çalışıyordu, parçaları kullanılabilir. kilometre saati sağlam. devir saati var ama ibresi kaybolmuş. hararet ve depo göstergeleri sağlamdı. parça parça verilebilir. ihtiyacı olana teklif usülü.
kilometre saati tek olarak 30 TL.Mk2 Westmoreland amerikan panjur, jetta panjuru değildir, 85-86 model amerikan golf lerde bulunan panjurdur. panjurun bir taraftaki en uç tırnağı kırıktır, fakat araç üzerinde duruşunu etkilememektedir. crom çizgileri durmaktadır.
farları ile birlikte 250 TLMk2 sac jant göbek kapakları. 3 adet. takımdan biri gece köyden gelirken yolda düştü, karanlıkta aradım ama bulamadım. tek tek satılır. bir tanesinin tek ayağı kırılmış, teli çıkmış durumda, ufak bi işlem gerekebilir.
tek 20 TL, hepsi 50 TL.Mk2-mk3 sac jant göbek kapağı, tek,
15 TL.Mk1, Mk2 park lambası duyu, sağlam ve iyi kondisyonda.
bi çorba söyleyin yeter.Mk2 yarım tip dodik,
çifti 25 TL, teki 15 TL, birinde hafif bir çatlak var, resimde belli oluyor.
Old School Tarzı tek sarı sis lambası. güzel kondisyonda.
25 TLMk1-Mk2 ön kapı kolu, sağ mı sol mu bilmiyorum, resimlerden anlayabilirseniz ne ala. kilit mekanizması işlem istiyor, ucundaki malzeme değişmesi gerek.
10 TLMk2 Cam indirma kaldırma kolu, temiz,
15 TL.Mk2 kolometre saati. sanırım küflenmiş ama trip fonksiyonu kullanılabilir belki. alacak kişinin işi görürse atar bi çorba parası
teklif usülü.
Mk1-Mk2 ince tampon sinyal. kenarlarında deforme var ama ihtiyacı olanın işini görebilir. biri fişli, diğeri fişsiz.
çifti 5 TLGolf 2 amortisör takozu, iyi kondisyonda,
15 TL-