Gönderen Konu: sağ yan ayna camı  (Okunma sayısı 5336 defa)

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
sağ yan ayna camı
« : 21 Mayıs 2012, 19:00:42 »
arkadaşlar sağ yan ayna camı kırıldı,plastikte çıkmıştı yerine oturttum,camınıda taktım çatlak halde çalışıyor,bu camı ucuza nerden bulurum,orjinali sadece cam 70 tl,internet üzerinden temin etsek var mı bildiğiniz sağlam site bu ürünün olduğu.

birde plastiğin köşesinde izler var pasta yapsak kapatırmı ne önerirsiniz.
şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
Ynt: sağ yan ayna camı
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2012, 11:57:10 »
fotoğraf koysan iyi olur. benimde sol aynaya çarptılar plastikte kırıldı aynada. ayna camını 35 tl ye aldım geçen sene. plastiği güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırdım problem yok. fotoğraf koy fikir verelim.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2012, 14:37:43 »
hayırlı olsun. inşallah istediğin gibi çıkar. almadan önce bi iletişime geçip sorsaydn olurdu. mesela fotolarda arka plastiğiyle birlikte fotoları var tutupta sadece cam göndermesinler...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2012, 15:38:50 »
hayırlı olsun. inşallah istediğin gibi çıkar. almadan önce bi iletişime geçip sorsaydn olurdu. mesela fotolarda arka plastiğiyle birlikte fotoları var tutupta sadece cam göndermesinler...

teşekkür ederim, evet o plastiğe dikkat ettim en önemli nokta o hatırlatmanız iyi oldu ,son anda aklıma gelmişti o kısmı.bu camı taktıktan sonra sağ sol plastikleri lazım artık onlarıda yardımınızla buluruz inş. kafama takılan o plastikleri boyatınca renk farkı nasıl olur ,aracın boyasından farklı dururmu.