Gönderen Konu: Ekonomik Araba  (Okunma sayısı 4795 defa)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Ekonomik Araba
« : 20 Mayıs 2012, 22:35:12 »
Arkadaşlar bazılarınız biliyordur geçen sene Haziran ayında sağa sola koşturmak için 93 model lacivert sedan kasa bir Suzuki Swift almıştım. Şu an Combo'yu aktif olarak kullandığım için Suzuki boşta kapının önünde yatıyor,onu satmayı düşünüyorum. Aracı kısaca eksileri ve artıları ile sıralamak gerekirse:

Artıları: bir takım yazlık bir takım kışlık lastiği mevcut,JVC CD çalarlı radyosu mevcut,emsallerinden ekstra olarak klimalı,aküsünü kışa girerken ben değiştirdim,LPG tesisatı Lovato'dan geçen yıl komple yenilenmiş. Muayenesi var yılbaşına kadar var. 6 aylık vergisi 23 lira,yakıtı LPG'de en düşük 13 en yüksek 16 kuruş.Masrafsız öğrenci işi :) 2000 gümrük girişli ben Türkiye'de ki ikinci sahibiyim. 280bin km civarında ama motoru saat gibi çalışıyor,2 bakımda bir bor katkısı kullanıyordum.Motorunda şanzumanında herhangi bir sıkıntısı yok yağını koy aklına esen yere git derler ya aynen öyle,ben kefilim.

Eksileri: Muhtelif yerlerinde kazaları var malum bayan sürücünün arabası ama ciddi bir kazası yok,şaseleri direkleri düzgün. Sağ ön kapı iç açma kolunu enişte kırmış yaptırılması gerekiyor :) Sağ sol rot başı,arkaya giden tabla fişekleri,sağ direksiyon körüğü,amortisör üst takoz bilyaları değişmesi gerekiyor. Vaktim olmadığından değiştirmedim. Yağ değişimi ve triger değişimi de yapılırsa iyi olur. Bu sene klima gazı azalmış çok iyi üflemiyor. 3-4 yerinde boya patlaması var. Lokal boya atılabilir (keyfe keder aciliyeti yok)

Herhangi bir yere ilan açmadım hesaplı vereceğim için önce sizlere haber verdim. Arabayı bu eksikleri ile almak isteyen olursa 5500 liraya,eksiklerini (boya hariç) ön takım,triger,yağ bakımı,amortisör başları ve kapı kolunu yaptırarak verirsem 6000 liraya verecem. Yaptırmadan vermemdeki amaç hem belki bakımları alan arkadaş kendi yaptırınca içi rahat eder,hem de ben o işle zaman kaybetmem diye verilmiştir altında başka birşey aranmasın lütfen. Fiyatta pazarlık payım hiç yoktur,zaten aklımdaki rakamda bakımlarını yaptırıp sahibindene 7000liradan ilan açıp 6500e kadar vermektir.

Ucuz ama masrafsız,arızasız sorunsuz araba almak isteyenlere şiddetle önerilir :)

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ekonomik Araba
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2012, 22:39:53 »
şahini satılığa çıkarayım bari aga :D bileydim almazdım şahini.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2012, 22:41:13 »
arabanın konusunu burada yakaladım :) 1 adet resimde mevcut,yalnız jant kapaklarımdan birini çalmışlar eksikler listesine onu yazmayı unutmuşum :)

http://www.vwtr.net/forum/genel/ynt-yeni-araba-t23416.0.html

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2012, 22:42:34 »
hidrolik var mı bunda ?

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2012, 22:46:43 »
şahini satılığa çıkarayım bari aga :D bileydim almazdım şahini.

hacı bi özel mesaj atıp sorsaydın ya bana Swift'i naptın diye  :bekleriz: sen alacak olsaydın ben arabanın bütün eksiklerini burada yaptırıp sana hazırlardım arabayı. İlker bunda hidrolik yok,yağlı direksiyon diye bir sistem var bende pek anlamadım ilk başta ama soğuk havada direksiyon sertleşip sıcak havalarda yumuşayınca neden yağlı dediklerini anladım  :D

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2012, 23:10:48 »
hacı bi özel mesaj atıp sorsaydın ya bana Swift'i naptın diye  :bekleriz: sen alacak olsaydın ben arabanın bütün eksiklerini burada yaptırıp sana hazırlardım arabayı. İlker bunda hidrolik yok,yağlı direksiyon diye bir sistem var bende pek anlamadım ilk başta ama soğuk havada direksiyon sertleşip sıcak havalarda yumuşayınca neden yağlı dediklerini anladım  :D
hanıma bi sorayım bakam ne dicek :)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2012, 23:13:04 »
tamam hacım sen bir sor,sonuçta kullanamayacağı arabayı almanın da bir anlamı yok,maksat senin ihtiyacın karşılansın  :tamamdir

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2012, 23:45:19 »
ganicim hayırlı satışlar  :tamamdir
H.G WORKS

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2012, 23:51:43 »
ganicim hayırlı satışlar  :tamamdir

Eyvallah Hamit'im sağolasın. Umarım ihtiyacı olan birine gider   :tamamdir

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2012, 00:15:54 »
bu arabayı almak lazım... eşime gösterdim başımın etini yedi alalımda alalım diye çünki aynısının bordosu vardı yine sedan sattım mk3 aldım yemediğim laf kalmadı :) çünki suzukiyle heryere gidiyordu mk olunca izin vermedk haliyle tam alıncak bir araç ama okadar zamansızki anlatamam..

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2012, 18:02:35 »
geliyozzzzzzz :D

yarın ankaradayız :)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 31 Mayıs 2012, 19:52:42 »
abi özelden yazamıyorum sana bi türlü bana bi mesaj atsan