arkadaşlar bende özellikle akdeniz bölgesinde isim yapmış bir sitede moderatörlük yaptım...belki 2 seneden fazladır o siteyi bir yerlere getirebilmek için çalıştık çabaladık...kendim gidip ön cama reklamcıda yazı yaptırmıştım zamanında..şimdi ise bir çok araçta stikerlarımız mevcut...umarım bu forumda kaliteli bir şekilde gelişip güzel bir yer bulacaktır kendine...siteye baktığımda belli bir çoğunluğun bir çok seyi bilmesi sevindirici...öyle forumlar varki sohbet bölümü en çok işleyen bölüm olmuş çıkmış buda tabiki herkes için sevindirici olmuyor...bence teknik konuda imkan var ise yapılması gereken bir kaç sey var özelliklede ileriye yatırım amaçlı bir kaçı kalabalık forumlarda mutlak olan öğelerden:
-konuların ardından teşekkürler yazıp boş yere forumu kirletmemek için bi teşekkürler butonu..
-forum ana sayfasındayken kişilerin hangi konuda olduklarını görebilmek için görünen isme tıklandığında çıkan bilgiler kısmında hangi konu içinde olduğunu gösteren bir kısım...
-varmı yokmu tam dikkat etmedim ama konu içindeyken kimlerin aynı konuda olduğunu görmemizi sağlayacak bir kısım...
-avatar altında araçlarımızın ve hangi ilde olduğumuzun yazdığı 2ek ayrıntı...
-yine ilerisi için özellikle canlı sohbet yapılabilecek bir kısmın oluşturulması gerekli diye düşünüyorum...
fazla istek yaptım sanırım tmm sustum ben :T