Art
Hepsi guzel on izgarada uyar sorun olmaz onunla beraber artili farlarida al ama bence logosuz panjura arti far guzel yakisiyor
Şunları düşünmüştüm ben aslında ama artıda olabilir, far konusunda bayağı kararsız kaldım.
panjur burada mevcut 100 tl civarında fiyatı var sibop kapakları kolay çalınabilir hepsi 5 tl falansa alınabilir
ama ayna ve kapı kollarına bayıldım valla fiyatlarınıda yazabilirsen hatta getirme imkanı olusa ben dahil belki taliplileride çıkabilir
100 liraya burdaki panjurlar aynısımı yoksa farklımı? Eğer aynısı ise burdan almak daha mantıklı, bana söylediği fiyat daha fazlaydı. Ayna çok pahalı bende halen karar veremedim, 180$, daha ucuza bulsa direk alırım ama şu fiyata içim cız eder. Sibop kapaklarına 25-30 lira dedi ama seninde dediğin gibi iki günde çalarlar
Kapı kolları kilitsiz olarak 4 lü set 150 lira ama bizim araba tek kapı, arka kapı kolları heba olacak
Teklisini bulmasnı söyledim, haber gelirse bildiririm. Arkadaşım ayın beşinden sonra geliyor Türkiye'ye ama sorun değil kargoylada yollatırız.