Gönderen Konu: satılık 99 model polo comfort line klimalı sunroff var lpg var yenı muayneli  (Okunma sayısı 10096 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
ah be abim şöyle izmir gibi biyerlerde olsaydın ya sen. :(
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle

+ :tamamdir aynen golfün beşiği izmir

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
[/quot

satmaktan vaz geçtim  bir aydır gezmediğim oto pazarı kalmadı  benım arabam kadar temızı yok o yuzden satmıyorum alıpta bana sıkıntı verıcek araç istemıyorum

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
buralarda olsan napar eder alırdım ben o arabayı çok temiz araban var. bencede en iyisini yaparsın kıyılıp satılcak gibi durmuyo.
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
aynen buralarda olsa ben bile bakacaktım o arabaya biradere araba bakıyoruz clio bulmuş temizmiş ama hiç al diyesim gelmiyor o arabayı da.

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
buralarda olsan napar eder alırdım ben o arabayı çok temiz araban var. bencede en iyisini yaparsın kıyılıp satılcak gibi durmuyo.

bu kadar çok almak istesen istanbula gelip alırsın :-)))

ama artık satma kararını erteledim   

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
aynen buralarda olsa ben bile bakacaktım o arabaya biradere araba bakıyoruz clio bulmuş temizmiş ama hiç al diyesim gelmiyor o arabayı da.

isatanbula gelmek dönmek en fazla 2 gününüzü alır ama artık satmaktan vazgeçtim  temiz araba yok almak için kardeş    bunaldım artık   araba bakmaktan

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
temiz araba satarsın ama alamaya kalkarsan  kolay olmuyor. ama vazgeçtiysen daha iyi en azından araban elinde kalır mecbur kalmadıkça iyi alıcı çıkmadıkça satma derim.kardeşim

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
temiz araba satarsın ama alamaya kalkarsan  kolay olmuyor. ama vazgeçtiysen daha iyi en azından araban elinde kalır mecbur kalmadıkça iyi alıcı çıkmadıkça satma derim.kardeşim

saol  satma mecburiyetim    yok satmak istememdekı sebep otomatik vites almaktı ama düzügün bir araç bulamadım ayrıca benım arabama yenı lpg taktırdım trıger v kayısı devir daim yağ ve antifiriz değiştirp filterlerını yenı değiştirdim muaynem de yenı   lastik durumum da güzel  araçta çalışmayan hiç bir ksım yok  önceki sahıbı bil fiil ywtkılı vw servıslerınde bakım yaptırmış  benım arabam gıbı araç bulmam imkansız ladığım arabaylada sanayı köşelerinde surtceğime hiç satmam daha iyi bence

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle

saol  satma mecburiyetim    yok satmak istememdekı sebep otomatik vites almaktı ama düzügün bir araç bulamadım ayrıca benım arabama yenı lpg taktırdım trıger v kayısı devir daim yağ ve antifiriz değiştirp filterlerını yenı değiştirdim muaynem de yenı   lastik durumum da güzel  araçta çalışmayan hiç bir ksım yok  önceki sahıbı bil fiil ywtkılı vw servıslerınde bakım yaptırmış  benım arabam gıbı araç bulmam imkansız ladığım arabaylada sanayı köşelerinde surtceğime hiç satmam daha iyi bence

ya kardeş araba niye satılır heleki temiz dediğin araba.eğer ev alırsın acil paraya ihtiyaç olur gerçekten satarsın gerekirse 1-2 aşağısına verirsin acil olunca.ama siz otomatik araba alacam diyorsunuz oda güzel mecburiyet yoksa eğer arabanı satışa çıkarırsın bide temiz bi otomatik  araç denk gelir satar geçersin ,bence acele etmeye gerek yok elinizdeki araba insana keyif verir o yüzden poloya haksızlık etmeye gerek yok almak isteyen sizi bulur :)

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
çok haklısın

Çevrimdışı bir yolcu

• Profili Görüntüle
Temiz araba yok sözüne sonuna kadar katlıyorum.
Bende satılığa çıkarttım arabamı
Kaç aydan beri araba bakıyorum
İçime sinen temiz bir araba bulsam 250-300 TL ye bakmayacam satacaktım
Yok arkadaş temiz araba bulmak ne mümkün
Hele ki birde Kastamonu gibi küçük bi yerde yaşıyorsan
4 ayda babama bir tane temiz Broadway rni buldum
Ertesi gün hemen gidip aldım.
Temiz araba var fakat sahipleri fiyat olarak uçmuş resmen

Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
bizim biraderde kastamonuya tayini çıktı ona araba bakıyoruz yavaş yavaş inebolu

Çevrimdışı bir yolcu

• Profili Görüntüle
bizim biraderde kastamonuya tayini çıktı ona araba bakıyoruz yavaş yavaş inebolu

Ne işle meşgul acaba
Bende Azdavay ilçesindeyim
Benim arabayı satayım size :)
Orjinal polo classic klima sunroof abs herşey var :)
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...