"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Sayın G60 siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Öyle yok arayıp sormadın diyerek insanları suçalama doğru değil. Ankarada, istanbulda belki bu sizin dediğiniz soreun olmayabilir ama Sivas neresi biliyormusunuz. Gelde burda bir parçasını bulda göreyim.Ankaradan istanbuldan konuşmak kolay. Acizane bir tavsiye yaptık. Etmediğini bırakmamışsın
Bu forumda en yapılmaması gereken olaylardan birisi birbirimize laf yetiştirmek yada husumete girmek.... Çoğu arkın dediği gibi mesafeler önemli değil bu konularda.... Bende ilk işlemlere başladığım zaman malzeme bulamama sıkıntısı yaşıyacam diye çok korkmuştum ama biraz sakin kafa ile araştırma yapınca ve yardımlaşma olunca her parçayı buldum ve orjinal dışında hiç bir malzeme takma gibi bir durum olmadı.... Forumda araştır takip et golf malzemesi satan yerlerin adresleri ve tel leri mevcut buraları aradığın zaman sana en kısa zamanda kapına kadar yollayacaklardır malzemelerini..... Mesala ben krom tampon almak istedim hurdacılar çıkmasına 400 YTL fiyat verirken izmirden bir firma sıfırına 120 ytl dedi siyahını istersen 100 ytl dedi tanesine.... Araştırma yapmak lazım sonuçta araçlarımız eski model kaldıki sıfır aracın bile bazen parçasını bulamıyoruz...