Gönderen Konu: Lcd Teyp Önerisi  (Okunma sayısı 18772 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Lcd Teyp Önerisi
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2012, 11:28:24 »
aynısının kırmızı tuşlu olanı da varmış. NTV-7100F turuncu tuş takımlı

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=49&pid=533

NAV-CF 7000 kırmızı tuşlu model

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=49&pid=457
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 21 Mayıs 2012, 11:53:23 »
evet varmış ücretini bulamadım ama güzel ürüne benziyor,senin fikrin nedir arabaya bunu koysak kullanış kolaylığı olarakda iyi olurmu acaba..

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2012, 13:07:17 »
ben roadstar rd8000 kullanıyorum tavsiye ederim.
navi-tv-video-çift sd(navi+hafıza kartı)-kumanda güzl bir cihaz
ayrıca ekran ayarıda var.

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2012, 15:24:18 »
evet bu roadstar ekran konsala girmiyor galiba cep le teyp yuvasında takılmış gibi.fiyatlar ne üstat bunu

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2012, 15:29:13 »
Evet iki bölümü kaplıyor ben arkadasımdan  2. El 500 e aldım sanırım 750-800 civarı dır

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2012, 15:51:16 »
Evet iki bölümü kaplıyor ben arkadasımdan  2. El 500 e aldım sanırım 750-800 civarı dır
eyvallh navi olunca fiyatları artıyor demek buda değerlendirilebilir temiz 2. el bulabilirsek bizde iyi olurdu  :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2012, 17:11:54 »
navitech nav-cf 7000 biraz pahalı 800-900 civarı gibi. zaten navigasyonsuz olanları 600-700 olduğuna göre normal. roadstarı biliyorum bennecyim kardeşim ama bildiğim kadarıyla tuş aydınlatmaları mavi. o da bana uyumsuz geliyor. ayrıca dediğim gibi in-dash olmadığı zaman teybin konumu golf lerde çok aşağıda kalıyor. ergonomi açısından bana göre sorunlu. orjinali bile ekran olmadığı halde cep yerine koysalarmış daha ergonomik olurmuş hatta bardaklığı aşağı indirip teybin oraya alınması klimanın da onun altına alınması gerekirmiş. bu şekil çok saçma bence. düz klima da sorun olmaz ama climatronic ile uğraşırken dikkat tamamen yoldan kopuyor. in-dash olmayan double din lerde de durum böyle. tuş olsa elin alışır bakmana gerek kalmaz ama dokunmatik olunca iş tamamen çığırından çıkıyor. in-dash yukarıda cemyükl arkadaşın yaptığı gibi eşya gözü yerine alınırsa çok daha mantıklı oluyor görüş açısı bakımından
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2012, 17:13:00 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2012, 17:28:20 »
ben bu ekran ayarı olan cihazı çok aradım, söylediklerinizde haklısınız ama double kullanımı çok kolay. kolunuzu kolluğa koyduğunuzda tuş kısmı direk elinizin latında. in-dash ta böyle değil. ses açma , müzik değiştir işlemleri çok kolay. ekran ışığı mavi yerine kırmızı olsa daha güzel olurdu. ama çok etkilemiyor. klimadada mavi ışık var, uyumlu gibi ayrıca ışıklarını sistemden kapatabiliyorsunuz.  bardaklıkla yer değiştirmeyi denedim ancak olmuyor. in-dash larda zamanla bozulma oluyor kafa sallanması gibi. ve bilmeyen biri teybi kapatmaya kalkıp ekranını bastırırsa tırnak kırma riski var. bide double din lerde çalınma riski fazla. in-dash ekranı kapandığı için hırsızlar normal teyp sanar. her ikisininde artıları eksileri var. bence kafanıza hangisi yatarsa onu alın.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2012, 17:39:30 »
söylediklerinde haklısın. in-dash da motorlu mekanizma olduğundan bozulma olasılığı fazla. ama sanırım seninkinde de motor var doğru mu? bardaklık kısmı standart din ayarında olmadığı için oraya alma gibi bir şansımız yok. dediğin gibi ikisininde birbirine göre artıları eksileri var. kullanıcı kendisi seçmesi lazım bu duruma göre kullanabileceği modeli. ben hepsini değerlendirdim ve buna göre ikisini de kullanmayacağıma karar verdim :) deli gibi hesaplı rcd 200 arıyorum. ben araçta orjinallikten yanayım. artı orayı doldurmak istediğim için rcd 200 bakıyorum. tabi bunda cep telefonumda navigasyon olmasının etkisi de var
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2012, 17:40:02 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2012, 17:45:52 »
evet mekanizma var ama bendekini zorlayarak içeri itsen bile tırnaklara zarar vermiyor denedim.  :)

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2012, 19:41:31 »
Sayın abilerim elimde sıfır NAVITECH DTV-8600 mevcut.
!!! Uzun tartışmalar ve beyin fırtınaları sonucu satmaktan vazgeçip takılmaya karar verilmiştir  :D Kusura bakmayın...
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2012, 19:38:15 Gönderen: ilGhiNC »
CRAFTER TDI 163 ps

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 22 Mayıs 2012, 11:07:03 »
evet mekanizma var ama bendekini zorlayarak içeri itsen bile tırnaklara zarar vermiyor denedim.  :)

tebrik ederim. :)

Sayın abilerim elimde sıfır NAVITECH DTV-8600 mevcut.Araca takmak için almıştım ama vazgeçtim.İlgilenen olursa pm atabilirsiniz.

işte o cihaz çok hoşuma gidiyor. sanki fabrikasyon bir cihaz gibi havası var. tuşlar da golflerin ki gibi parlak olmayan kırmızı. aynı cihazın navitech nav-dx 9000 diye navigasyonlusuda var ancak arada bi 300-400 TL oynuyor.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2012, 11:07:42 Gönderen: ferhattasdemir »

Çevrimdışı İrfan ÖZDEMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 22 Mayıs 2012, 12:09:11 »
o zaman harward double teyp takabilirsin tuslarda kırmızı artı acıyıda ayarlaya biliyorsunuzz... ;)

Çevrimdışı pastacı__006

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2012, 13:38:53 »

By raulertugrul at 2012-06-03

By raulertugrul at 2012-04-24