Gönderen Konu: km göstergesi ve benzin göstergesi sorunu??  (Okunma sayısı 16763 defa)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
km göstergesi ve benzin göstergesi sorunu??
« : 03 Haziran 2012, 09:44:38 »
arkadaşlar km göstergesi ve benzin göstergesi ikiside aynı anda arızaya bağladı.kilometre göstergem hiç çalısmıyor benzin göstergeside yarım depo benzin oldugu halde dönuslerde benzin ısıgını yakıyor uyarı falan verıyor.dün sabah aracımda bişy yokken sonradan bunlar basıma geldi.hadi benzin göstergesi neysede km göstergesi sıkıntı...

Çevrimdışı imajorist

• Profili Görüntüle
Ynt: km göstergesi ve benzin göstergesi sorunu??
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2012, 16:53:02 »
selam geçmiş olsun diyelim aynı sorun bende de var 100 tl lik benzin alıyorum depo yarım ama dönerken benzin ışığı yanıyor km göstergesi kafasına göre bi çıkıyor bi düşüyor eğer çözersen benide bilgilendirirsen sevinirim iyi günler.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2012, 17:03:20 »
elektrikçide basit bir şekilde giderilecek bir sorun gibi görünüyor. muhtemelen yerinden çıkan hız göstergesi soketi dönüşlerde uyarı ışığı soketine temas ediyordur.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2012, 17:03:34 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2012, 21:02:39 »
tolga arkadasım ısallah  dedıgın gıbı basıt bısydır.daha baktırmadım araca

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2012, 08:10:28 »
eğer göstergen bozuk ise bende göstergenin sıfırı var almanyadan getirtmiştim. kutusunda daha, benim de küçükbir problemim vardı çözümünü bilmediğim için almanyaya sipariş etmiştim fakat daha sonra sorun basıt bir şey olduğu için aracıma hiç taktırmadım öylece duruyor. isteyene geldiği gibi veririm.
kerim_dikmen

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2012, 08:55:41 »
eğer göstergen bozuk ise bende göstergenin sıfırı var almanyadan getirtmiştim. kutusunda daha, benim de küçükbir problemim vardı çözümünü bilmediğim için almanyaya sipariş etmiştim fakat daha sonra sorun basıt bir şey olduğu için aracıma hiç taktırmadım öylece duruyor. isteyene geldiği gibi veririm.
yol bilgisayarı var mı ? Ne kadar istiyorsun
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2012, 11:53:51 »
ara görüşelim
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2012, 11:55:43 Gönderen: kerim_dikmen »
kerim_dikmen

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2012, 14:24:33 »
ara görüşelim
bana su şekilde lazım.benim yolbıgısarın arkasında yanan kırmızı ısık yanmıyor yani yolbılgısarı calısıyor ama karanlık gunduz goruluyor gece gorunmuyor. Elektrıkcıye gorurecegim yapamazsa oyle lazım bana. Fiyatını ogreneyım aklımın bir kösesinde kalsın dıye sormuştum ;)
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 05 Haziran 2012, 15:02:07 »
fiyatta anlaşırız sorun etme sen yaptırmaya bak masraf olmasın yeterki yoksa yapılmayınca bu işleri iyi bilirim önemsiz olan bir arıza bile insanı yer bitirir. bunu bilirim. kafana takma senin işini görürüz. benim nice sorunlarıma burda çözüm buldum arkadaşlar dostlar soğolsun. senin iişini de görürüz. ama büyük ihtimal senin yol bilgisayarının ledlerinden kaynaklanıyordur. sen söktür ekranı iyi bir ustaya göster olmazsa beni ara
kerim_dikmen

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2012, 17:54:55 »
fiyatta anlaşırız sorun etme sen yaptırmaya bak masraf olmasın yeterki yoksa yapılmayınca bu işleri iyi bilirim önemsiz olan bir arıza bile insanı yer bitirir. bunu bilirim. kafana takma senin işini görürüz. benim nice sorunlarıma burda çözüm buldum arkadaşlar dostlar soğolsun. senin iişini de görürüz. ama büyük ihtimal senin yol bilgisayarının ledlerinden kaynaklanıyordur. sen söktür ekranı iyi bir ustaya göster olmazsa beni ara
saol eksik olma bedava vermiş kadar oldun valla.
bende led den kaynaklandıgını düşünüyorum. ama yolbilgisayar ekranın altında tam 16 tane led var hepsi aynı anda nasıl bozulmus onu anlamıyorum. birde o ledlere elektrik gelmiyorda olabilir  :-[
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2012, 20:36:00 »
bende yol bılgısayarı yok.hem daha tam bılmıorum gostergede mı sorun var nerde var adam gıbı ustada yok buralarda arabayı daha da bozacaklar dıe korkuorum işin acıgı

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2012, 22:11:04 »
merhaba,
göstergedeki yol bilgisayarı tam ekran mı?

Çevrimdışı hikmetcin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2012, 23:27:55 »
99 KONFORTLINE GÖSTERGESİ BANADA LAĞZIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.