Gönderen Konu: arka cam silecek motoru yardım!  (Okunma sayısı 11061 defa)

Çevrimdışı ysnkck

• Profili Görüntüle
Ynt: arka cam silecek motoru yardım!
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2012, 21:27:11 »
ayı sorun bendede var :( arka silecekdeki plastik aksam kırılmış yenisimi lazım yoksa söküp memeyi demizlesem su gelirmi

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2012, 22:47:44 »
su sızmıyorsa eğer iç tarafa kafaya takmayın arkadaşlar çünki fıskiyenin yeri ve açısı hatalı..Arabanın en ufak su birikintisinde arkası çamur içinde kalıyor fıskiye yukarı doğru dik biçimde durdugından o çamur ve toz içine giriyor bide güneşi yiyip ufacık delikte sıkılaşıp kurudumu açın açabılırsenız açılsada iki gün sonra yine tıkanıyor.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2012, 14:39:31 »
bence de fıskıyenin yukarıda stop lambasının orada olması gerekirmiş. o zaman şimdiki konumunda gelen tozdan çamurdan etkilenmemesi için biz buna bi proje üretelim erencim. aklımın kenarına yazdım birşey. eve gidince bi bakayım...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2012, 15:37:22 »
bende golf arka cam sileceği su atmıyordu motor sesi geliyor su atmıyor silecek ucundaki su memesi tıkanmış bagaj kapağını acınca sol üstte plastik içinden hortum gecen bişey var onu çıkar üst tavan arka kısmında tavan çıtası var onuda çıkar ordan gelen (sol taraf) su hortumunda bağlantı noktası var çok basınca meme ucu tıkanmışsa ordan atıyor onu tak silecek memesini temizle suyun gelmeye başlar tabi benimki gibi iki gün sonra yine tıkanır bagaj kapağını açınca kafana damlamaya başlar  ;) nerden yapsan başka yerden patlak verir ....nasılsa yaz geldi dersin sonbahara kadar sallarsın  :-\
Bende de aynı sorun vardı bağaşın tavanında hortumun birleşme noktasından cıkmış, su bastıkca oradan atıyormuş sileceğe gelmiyordu, sonra arka kaplamaları söküp tamir etmiştim, silecekte aktif hale geldi. İki senedir bi sorun yaşamıyorum...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!