Gönderen Konu: Sonunda ben de alabildim bi golf 4  (Okunma sayısı 5923 defa)

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
Sonunda ben de alabildim bi golf 4
« : 06 Haziran 2012, 21:30:21 »
uzunca zamandır golf arıyordum, forumda da sizlerin de değerli bilgilerine başvurmuştum daha önce bir kaç kez, en sonunda temiz istediğim gibi bir araç bulup bugün itibariyle aldım.

araç 2003 otomatik pasific 155binde değişen falan yok, sadece 1 karış lokal boyası var, onun dışında ufak tefek çizik göçük hiç bir şey yok. döşemeler falan tertemiz,  bugüne kadar full yetkili servis bakımlı.. fiyat olarak da 25,500 istedi. Biraz fazla geldi gözüme ama bu kadar temiz olunca ankara piyasasının yüksek olduğunu göz önüne alınca neden olmasın dedim, halbuki otomatik de düşünmüyordum pek ama sonra ustalarımaza falan da gösterdik olur alınca aldık artık. inş uzun süre kazasız belasız biner, rahat ederim.

araçta zaten normal pacific’lerde olmayan kol dayama, cruise control, sis farları ve 8 hoparlör gibi bazı ekstra donanımlar var, sonradan takılma değil, orjinal fabrikasyonmuş hepsi de.  Araca sonradan sadece cdçalar eklenmiş. araca bir kaç bir şey yapmak istiyorum bakalım, öncelikle de bir park sensörü :) yoksa bi tarafını çizecem kesin bizim dar garajda

bir de şunu sorayım: aldıktan sonra araca sigorta yaptırırken kasko bedellerini de sorduk, adam bir iki fiyat çıkardı yaklaşık 2100 – 2200 arası fiyatlar. Aracın eski olması, yaşımın küçük olması (23 yaşındayım) ve ilk arabam olması falan fiyatı artırıyormuş ama bu kadar da beklemiyordum. aracı babamın üzerine yapsam neredeyse  1000 lira kar edecektim sanırım. aranızda kasko yaptıranlar varsa kaça yaptırdıkları hakkında bilgilendirebilirler mi?

Çevrimdışı vredd

• Profili Görüntüle
Ynt: Sonunda ben de alabildim bi golf 4
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2012, 22:06:34 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bence çok doğru bir tercih yaptınız otomatik olması daha da güzel olmuş

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2012, 22:08:06 »
aracı babanın üzerine yaptır, kaskoyu indirimli kullan bence...
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2012, 23:52:20 »
hayırlı olsun 2003 otomatik olması süper bence güle güle kullan...

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2012, 12:18:38 »
hayırlı olsun ilk kaskonsa 1300-1500 tl ye felan yaprırırsıns anırım en düşük libert ve axa sigorta veriyor ama bende çok araştırdım

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2012, 15:42:44 »
Hayırlı olsun çok güzel bir secim yapmışsınız 

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2012, 21:46:03 »
hayırlı olsun.Güle güle binin.güzel araba.
03.06.2005

Çevrimdışı murat42550

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2012, 07:46:46 »
uzunca zamandır golf arıyordum, forumda da sizlerin de değerli bilgilerine başvurmuştum daha önce bir kaç kez, en sonunda temiz istediğim gibi bir araç bulup bugün itibariyle aldım.

araç 2003 otomatik pasific 155binde değişen falan yok, sadece 1 karış lokal boyası var, onun dışında ufak tefek çizik göçük hiç bir şey yok. döşemeler falan tertemiz,  bugüne kadar full yetkili servis bakımlı.. fiyat olarak da 25,500 istedi. Biraz fazla geldi gözüme ama bu kadar temiz olunca ankara piyasasının yüksek olduğunu göz önüne alınca neden olmasın dedim, halbuki otomatik de düşünmüyordum pek ama sonra ustalarımaza falan da gösterdik olur alınca aldık artık. inş uzun süre kazasız belasız biner, rahat ederim.

araçta zaten normal pacific’lerde olmayan kol dayama, cruise control, sis farları ve 8 hoparlör gibi bazı ekstra donanımlar var, sonradan takılma değil, orjinal fabrikasyonmuş hepsi de.  Araca sonradan sadece cdçalar eklenmiş. araca bir kaç bir şey yapmak istiyorum bakalım, öncelikle de bir park sensörü :) yoksa bi tarafını çizecem kesin bizim dar garajda

bir de şunu sorayım: aldıktan sonra araca sigorta yaptırırken kasko bedellerini de sorduk, adam bir iki fiyat çıkardı yaklaşık 2100 – 2200 arası fiyatlar. Aracın eski olması, yaşımın küçük olması (23 yaşındayım) ve ilk arabam olması falan fiyatı artırıyormuş ama bu kadar da beklemiyordum. aracı babamın üzerine yapsam neredeyse  1000 lira kar edecektim sanırım. aranızda kasko yaptıranlar varsa kaça yaptırdıkları hakkında bilgilendirebilirler mi?

araç dayımın arabası yucel ast güle güle kullan.Bana bahsetti senden bi çok yere gösterdi aracı terletti dedi:)Bence çok iyi seçim uzun yıllar masrafsız kullanırsın

2006 GOLF FSİ COMFORTLİNE

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2012, 12:01:03 »
Hayırlı olsun kardeşim güzel araç almışsın iyi araba her zaman iyi paradır kazasız belasız binmen dileğiyle...

Fakat kol dayama,8 hoperlor,sis farı sonradan takılmıştır fabrikasyon olarak Pacific te yok o aksesuarlar.

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2012, 16:14:52 »
e hayırlı olsun kardeş aramıza hoş geldin
kerim_dikmen

Çevrimdışı falconxtc

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1.4 TSI Comfortline
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2012, 16:34:00 »
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2012, 16:48:42 »
herkese çok teşekkürler, sağolun. darısı tüm vw almak isteyip henüz alamamışların başına :)
bir arkadaş özelden yazmıştı kasko için de, nedendir bilemiyorum özelden mesaj atamıyorum hata mesajı veriyor. onun için ona da buradan yazayım cevap, şimdilik biraz erteledim gibi o işi.. yine de çok sağolun

Çevrimdışı yescolm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2012, 16:58:06 »

sağolun tşk ederim. dayınız ve oğlu sağolsunlar yardımcı oldular, bi tek fiyatta yardımcı olmadılar pek. :p onlar da pek binmemiş zaten araca herhalde, yeni almışlar sanırım

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2012, 17:09:18 »
kardes hayırlı olsun  bende hemen hemn senın aracın aynısını aldım bu 3. golf um dıger ıkısınden eksıgı sunroof olmaması artısı ıse 2005 hatasız ve 43 bınde olması beyaz pasıfıc
ben ılk olarak amerıkan park yaptım ama sınyallerle degıl cunku yan sınyaller uzun sure yanınca ıç kısımlarında sıcaktan kaynaklanan erime oluyor onun ıcın mevcut sarı parkları cıkartıp turuncu taktım sımdı sıs takıp park+sis gezmeyı dusunuyorum ama oncekı golflerıme merceklı sıs taktıgım ıcın bu sekılde gezemıyordum sımdıkıne normal sıs taksam mı dıye dusunuyorum
yapacaklarım
r32 spoıler
r32 egzos ucu
brembo
xenon sıs